Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lecą na kasę, na intelekt , ale na wygląd.

Polecane posty

Gość gość

Doszedłem do tego po latach obserwacji. Kobiety wybierają na mężów, facetów, którzy są przystojni - to jest najważniejsze, ale jest warunek, że ten przystojniak musi spełniać normy jeśli chodzi o umiejętność wysławiania się, jakiejś minimalnej kultury, manier, reszta się nie liczy. Znam mnóstwo przypadków gdzie ona - piękna, wykształcona, oczytana, zaznajomiona kulturalnie, ma takiego swojego misia, oczywiście piękny brunet, wysportowany, bo o kocha siłownię, no i ma maturę więc te minimum w jej oczach osiągnął, do tego nie przesadza z wulgaryzmami i nawet jak mu sie przypomni to drzwi otworzy tobie. Taki przystojny miś swojej ukochanej często jest leniem śmierdzącym, w niczym nie pomaga, w weekendy przychodzi pijany, w du()pie ma kulturę, nie ma zainteresowan, ale jest słodki, uroczy, ten Wasz miś już tak ma, kochasz go przecież. Jak się kłocicie to mu się nawet wyrwie i ci obrazi od szmat, naubliza, ale potem przytuli i przeleci - prawdziwy facet. Nie ma ambicji, nie chce sie rozwijac, pracuje na etacie, ale przecież pieniadze nie sa najwazniejsze, najwazniejsza jest milosc jaka jest miedzy Toba i Twoim przystojnym misiem - kolezanki zazdroszczą, mozesz spać spokojnie. Szczesliwa.

Gość gość
Lepiej mieć kasę, wygląd i intelekt. Wtedy możesz z taką wszystko robić w łóżku a i tak będzie zachwycona

Gość gość
Nie wszystkie leca na wyglad moj chlopak nie jest ladny wrecz wszystkie kolezanki mi mowia ze jest strasznie brzydki. Na pieniadze tez nie polecialam bo ich nie ma. Zarabia najnizsza krajowa i musi splacac debet ktory ma na koncie. Ja patrzylam na charakter.

Gość gość
A ja tam lubię przystojnych nie ma co sobie w życiu żałować :D

Gość gość
Szacun dlaczego piszesz w imieniu sylwi.?Ty to nie ona!!!trolu zasrany!

Gość gość
To zupełnie jak faceci ;) O zgrozo o_O

Gość gość
Mhm teraz patrzysz na charakter A po latach stwierdzisz, że nie będziesz sobie marnowala zycia z kim, z kim do niczego w zyciu nie dojdziesz i znajdziesz innego i go kopniesz w dooopsko.

Gość gość
No to chyba dobrze, mezczyzni tez na to leca

Gość gość
To spójrz na trumpow

Gość gość
A co z mężami którzy są łysi, mają nadwagę, niektórzy mają 155cm a jakoś mają żony i one ich kochają. Z pewnością większość nie można uznać za tych co powszechnie uznaje się jako przystojni. Nadal trzymasz się swojej durnej tezy?

Gość gość
kobiety leca na wyglad i charakter

Gość takjest34
Hitem jest Tinder. Tam dopiero mozna zaobserwowac jak bardzo próżne są kobiety. Masz inteligentny opis.. nikt do Ciebie nie napisze, nikt nie polubi. Usun opis, daj subtelne zdjecie jakiegos kolesia- kilkanascie par w pare minut. Jesli juz jestes bez zdjecia i kobieta zalajkuje Twoj profil- to fakt, ze nie masz zdjecia przewinie sie w rozmowie pierdyliard razy. Charakter, inteligencja, to ostatnie na co patrza kobiety. Gdy poznaja przystojnych mezczyzn to przypisują im te cechy- taki mechanizm obronny na zasadzie- no wiesz, przeciez nie poleciałam tylko na wygląd, pewnie jest mądry :)

Gość gość
Angielki,Niemki,Szwedki czy Holenderki lecą na wygląd faceta a nie na kasę bo one kasę to mają ale z Polkami to już różnie bywa.

Gość gość
jak ktos nie ma kasy to leci na kase.

Gość gość
dla mnie charakter jest najwazniejszy

Gość gość
Faceci lecą na kasę, na intelekt i na wygląd.

Gość gość
szukam uleglego

Gość gość
zalosne prawiki:O i ich zalosne temaciki:O jak facet chodzi na silownie to juz niby skonczyl tylko podstawowke, po prostu zal wam prawiczoki doopsko sciska ze sami wygladacie jak leszcze :D

Gość gość
gdyby tak bylo 3/4 polek byloby samotnych bo polscy faceci to wyjatkowe brzydale, smierdziele i brudasy

Gość gość
ja lece na wyglad i charakter

Gość gość
nie chce brzydkiego