Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boball

Oto jakie mam wymagania wobec kobiety czy są za duże ?

Polecane posty

Gość Boball

Witam jestem 33 letnim mężczyzną o to jakie cechy powinna mieć kobieta: dobrze się ubiera ma zadbane zdrowe zęby ćwiczy biega trenuje sport dzięki czemu ma ładne ciało, zdrowo się odżywia, ma dużo zainteresowań, nie tylko siedzenie przed komputerem. Jest inteligentna oczytana ambitna realizuje się w jakimś zawodzie, ma ładną twarz

Gość gość
zacznji interesowac sie 10kami

Gość gość
spelniam wszystkie te punkty ale czy Ty spelniasz moje? - powyzej 180 cm - dobra praca (powyzej 10 k na reke- ja zarabiam 8 k) - inteligentny, oczytany - ladn, symetryczna twarz - wysportowane cialo - wlasne mieszkanie (moze byc na kredyt) - lubiacy podroze - bez dzieci, bylych zon itp.

Gość gość
też to spełniam, no może kwestia twarzy to rzecz uznaniowa- każdy ma inny gust. Ale tez mam wymagania na podobnym poziomie

Gość gość
To ja, tylko nie ćwiczę.

Gość gość
Wg mnie z jednej strony raczej masz bardzo duże wymagania, czy za duże? Kwestia gustu. Moim zdaniem raczej idiotyczne. Skupiasz się mianowicie na rzeczach nie mających większego znaczenia dla związku, związanych z wyglądem. Można się nauczyć dobierać ubranie do sylwetki, podreperować (skreślanie ludzi za chore zęby, nawet jeśli są zadbane, jest... chore). Czasem ktoś może mieć też przejściowe problemy osobiste / zdrowotne i się ciut zapuścić z wagą i sylwetką. Wymaganie odnośnie zainteresowań / inteligencji / oczytania rozumiem. Nie rozumiem natomiast, dlaczego absolutnie nie mają dla Ciebie znaczenia kwestie osobowościowe, ani zasady. Zatem ładna, zadbana, inteligentna, wredna, chamska, zdradzająca prostytutka lubiąca swój zawód jest dla Ciebie o.k? Nie pisz mi tylko, że jednak zapomniałeś, że do tej listy wymogów ma być dobra i kochająca. Wtedy tak, kosmiczne masz wymagania. Ale widać, na czym się skupiasz. Na wyglądzie.

Gość gość
33 lata i dalej wymagasz? :D z takim nastawieniem zostaniesz prawiczkiem do końca życia - modelka 👄

Gość gość
Ponoć taka jestem rocznik 1984, ale już zaręczona i niedługo będę mamusią. Szukasz po prostu fajnej, mądrej kobiety i nie masz dużych wymagań. Takie kobiety istnieją.

Gość Boball
dziś Zauważ że cechy które wymieniłem wiele mówią o czyjejś osobowości. dziś Zarabiam powyżej średniej krajowej ale nie aż tyle :D no i mieszkanie wynajmuje, co do reszty to się zgadza.

Gość gość
ty rocznik 1984 czyli bzykałas się z kim popadnie, wpadłas a dopiero teraz frajera szukasz i nawet ślubu nie masz, taka puszczalska to żadna super okazja pustaku.

Gość gość
Z wielgachnym brzuchem do ślubu buhahaha i ty się masz za ideał buhahaaa

Gość gość
Co na przykład mówią o osobowości, bo nie rozumiem?

Gość Boball
No dużo mówi Kobieta pewna siebie która osiągnęła sukces nie musi być chamska dla ludzi by podbudować własne poczucie wartości. A praca prostytutki świadczy o lenistwie i nie dbaniu o własne zdrowie. Ale masz racje zapomniałem dodać że fajnie by było gdyby była dobra i kochająca.

Gość gość
Kobiety omijajcie takich typow z daleka, to pustaki narcyzowskie!

Gość gość
Trochę dużo wymagasz jestem ciekawa co sam masz do zaoferowania...

Gość gość
Próżniak szuka próżniaka. Czym sie przejmujecie kobitki? :)

Gość gość
Ja uważam że wymagania masz normalne, jesli sam spełniasz podobne. To jest oczywiste że szuka się kogoś na swoim poziomie. Takie kobiety istnieją ale niekoniecznie chcą się wiązać. Ja jestem tego przykładem, jest mi dobrze samej. I nie, nie sypiam z nikim a już na pewno nie z kim popadnie. Tak też można żyć i być szczęśliwym

Gość gość
ja szukam takiej co zajmuje się domem, tzn. sprząta, myje, gotuje, robi zakupy, porządki, trzepie dywan, wynosi śmieci, nie dyskutuje i nie focha się, robi wszystko z uśmiechem, przy tym nie musi wcale wyglądać - ważne żeby te czynności wykonywała profesjonalnie abym nie musiał narzekać

Gość gość
gośc od modeli wali swoje tematy prowo a wy łykacie jak pelikany i się prujecie jak stare skarpety

Gość gość
dobrze się ubiera- to mam ma zadbane zdrowe zęby-nie mam bo nie stac mnie ćwiczy biega trenuje sport dzięki czemu ma ładne ciało,-mam zdrowo się odżywia,-mam ma dużo zainteresowań, nie tylko siedzenie przed komputerem.-nie mam kasy bo jezdziłam konno, rowerem, ale teraz tylko dzieci i gary Jest inteligentna oczytana ambitna realizuje się w jakimś zawodzie,-nie bo dzieci ma ładną twarz-no w miare jak makijaz naloze

Gość gość
Do gość dziś Nie, durniu, "wpadka" była po 5 latach związku. Zaszłam w ciążę przed planowanym ślubem idioto. Boszzz skąd się biorą takie niemoty życiowe jak ty??? :(((

Gość gość
Widzę, że tu prawiczków zazdrość skręca :)

Gość gość
gość dziś jednak wpadłaś ale dalej tego durnoto nie rozumiesz :D przed ślubem to się bękarty rodzą wiec czym się chwalisz puszczalski trusiu

Gość gość
gość dziś Bękarctwo umysłowe wychodzi z ciebie. Pamiętaj, że każde wypowiedziane zło powraca. Powodzenia.

Gość Boball
pomimo głosów krytyki podtrzymuje nadal swoje zdanie