Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona przyjaciela mojego męża to totalna patologia jak uciąć kontakt

Polecane posty

Gość gość

Bo to już ludzkie pojęcie przechodzi. Dopóki mieszkali za granicą było ok ale po powrocie do Polski jej prawdziwe oblicze wyszło na jaw. Przyjaciel mojego męża jest naprawdę ok pracowity, zadbany, szczery i fajny ale ona to totalne dno. Jak on chyba jej pilnował to była w miarę normalna ale teraz wyszła na swoje. Narobiła długów i to duuuzo, dziecko zaniedbała a siebie to już w ogóle a teraz zawraca dupę mojemu mężowi żeby jej pomógł. Wyobraźcie sobie taką patolę z czarnymi tłustymi włosami i jasnym odrostem, grubą krechę pod okiem, zdrapany lakier na paznokciach i wyblakłe tatuaże na ramieniu i nad pośladkami. Jeszcze w 5 miesiącu ciąży. Chcę ich wyrzucić z naszego życia. Jak przekonać męża do tego???!

Gość gość
to przyjaciel Twojego meza. nie wyrzucisz ich z zycia

Gość gość
Porządny może się okazać z pozoru. Sporo oszustów tak się zachowuje. Mają pracę za granicą ale w Polsce jakoś niewiadomo dlaczego nikt ich nie chce zatrudnić. Może się okazać, że to patologia w pełni ale nie wiesz czym się zajmuje jej mąż lub czym się wcześniej zajmował. Zależy skąd pochodzą.

Gość gość
Dobrze się odrzywia a gdy ćpa nie zauważysz od razu. Dopiero p*******ch i gadce

Gość gość
Co do niego jesteśmy 100 % pewni bo mąż zna go od maleńkiego i pracują razem w tej samej firmie w Austrii z tym że mąż ze względów osobistych wziął sobie trzy miesiące urlopu, minął miesiąc i ta co chwilę do niego dzwoni i lamentuje. Wziął ją z patologi, znalazł jej pracę i wszystko było ok. Np taka sytuacja że potrzebowała samochód tutaj w pl i on dał jej 1000 euro żeby kupiła sobie coś małego i taniego to ta wzięła kredyt w prowidencie i kupiła auto za 10 tys a teraz płacz bo komornik. Albo przedszkola potrafiła nie płacić przez trzy miesiące. Idiotka chciała żeby mój mąż na usg z nią poszedł.