Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fetysz pierdzenia

Polecane posty

Gość gość

Jest jakaś chętna dziewczyna do wąchania swoich pierdów ( i stóp )? Jestem z Zielonki możemy się umówić w jakieś miejsce. (Tylko dziewczyny)

Gość gość
Lubię też wkładać cały nos w o***t i się porządnie zaciągać i jeszcze jak dziewczyna pierdnie... marzenie. Jest jakaś chętna? Lubię też wąchać pot jakby co. Wrzechogólny fetysz jkaby co. Oprócz makrofagi.

Gość gość
Do nauki

Gość gość
Ja uwielbiam pierdzenie ale z drugiej strony:/uwielbiam jak facet mi wali do ust prosto i musi być mocno,najlepiej żeby fest śmierdziało,czuję się wtedy tak sponiewierana,że masakra a o to mi najbardziej chodzi.Najbardziej lubię owłosionych panów ale niekoniecznie,najważniejszy są mocne i częste uderzenia

Gość gość
Może się spotkamy w Warszawie? Ty mi dasz siebie a ja dam tobie mnie. Lubię wąchać brudne i śmierdzące stopy oraz o***t i spocone pachy. Pisz Maximus265gladiator@gmail.com

Gość gość
To jest k***a 15 letni szczyl. Idź dzieciaku na czata, albo za naukę się weź.

Gość gość
maximus265gladiator@gmail.com

Gość gość
Skąd wiesz huju ile mam lat akurat jestem km dorosły mam ci wyjebać popierdolony idioto? Nie komentuj tego powiedziałem tylko dziewczyny

Gość gość
Myślałam, że tylko ja lubię walnąć sobie soczystego bąka i się nim delektować :)

Gość gość
Skąd wiesz ch*ju ile mam lat akurat jestem km dorosły mam ci wyj**ać popie**olony idioto? xxxx Jesteś gimbusem i w dodatku onanistą, któremu sperma rozsadza w tym wieku jaja, pewnie walisz 5 razy dziennie, i takie dewiacje ci w głowie. Pewnie p****le od 7 roku życia oglądałeś. A o to twój temat. http://f.kafeteria.pl/temat/f8/fetysz-p_6812184

Gość gość
Dobra, a co ci do tego hm? Po pierwsze robię sobie jaja z kolegą ale nw po drugie to moja sprawa co zamieszczam. LOL wgl to lejemy bo jest chłopakiem a napisałem only girls no nie? XDD i nie walę 5 razy dziennie haha tylko raz na tydzień ale rzadko tak btw

Gość gość
I nie oglądam p****li a juz na pewno nie o fetyszu xDD Chciałem wiedzieć czy takie ostre tematy są tu tabu a to konto Maksz było dodatkowe żeby zebrac inne info a wgl skąd wiedziałeś? XD haker-f****r czy jak? :D Ale jak tu taka wrogość to nwm co mam myśleć o niektórych. Spoko luzuj trochę haha :D

Gość gość
Do nauki! Haha to mnie rozwaliło jakbym słyszał swoją matkę. Kim ty jesteś żeby mi prawić kazania?

Gość gość
Czyli wydało się, jesteś onanistą. Kłamać i tak nie musisz. Zresztą to forum raczej dla osób pełnoletnich, nie ma tutaj 15 letnich dziewczynek. Skąd wiedziałem? Akurat wszedłem chyba dwa dni temu na twój temat i się zorientowałem.

Gość Gość

Czy jest tu jakaś dziewczyna która ma taki fetysz że wydała gazy podczas seksu,jakby partner sobie życzył