Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po 20 latach bycia razem

Polecane posty

Gość gość

to normalne, że nie czuję nic do męża oprócz przyzwyczajenia i poczucia obowiązku? Czy to normalne, że duszę się w małżeństwie, jest mi już wszystko jedno, albo mam chęć uciec czy wyprowadzić się od niego? Trzyma mnie przy nim tylko dobro dzieci i stabilna sytuacja materialna. Nie ma patologii i zdrad. Czy jestem normalna czy w głowie mi się poprzewracało?

Gość gość
Czas na odswiezenie malzenstwa. Warto.

Gość gość
To normalne, wydaje mi się. Jestem co prawda dopiero 11 lat w związku ale mam już tego świadomość. Zostaję: przyjaźń, zaangażowanie i zaufanie . I myślę też że właśnie z tego powodu a raczej następstwa, ważne jest aby mieć od zawsze swoje pasje , wolnych jak i swoich znajomych/ Przyjaciół - by w tym momencie właśnie dalej żyć. Stawiać wszystko na wiarę w miłość do grobowej deski to naiwność.

Gość gość
*wspólnych - miało być :)

Gość gość
Poprzewracało ci się. Duszno ci? Jesteś niedojrzalą emocjonalnie małolatą? Znam taką... Ma po 50tce, A zachowuje się jak podłożem. Rozwaliła swoje malzenstwo, bo szukala motylków i 24 godzinnej adoracji. Teraz jest sama jak palec, a dorosłe dzieci wyemigrowały już lata temu.

Gość gość
*a zachowuje się jak podlotek. .

Gość gość
Ja po 21 latach mam podobnie........i czuje motylki w brzuchu.......

Gość gość
A ja po blisko 30 latach małżeństwa czuję motylki w brzuchu...na myśl o moim mężu.

Gość gość
Ja o kochanku

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co spowodowało Twoj stan i jak temu zardzic, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl