Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dojrzały facet się domyśla, że młoda kobieta może coś do niego czuć?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy przyjaciółmi, przynajmniej do jakiegoś czasu tak było, bo z mojej strony to już coś więcej. Zawsze dużo rozmawialiśmy na poważnie i trochę mniej poważnie, pomagaliśmy sobie, ogólnie lubimy swoje towarzystwo. Czy on może się domyślać, że już nie jest dla mnie tylko przyjacielem?

Gość hgw_all_forever
k****siarzu bury z albanskiej jestes tylko 9 lat starszy. jaki ty kuhwa dojrzały jestes. czy moze przejrzaly jak sfermentowana gruszka konferencja :D

Gość gość
skąd to porównanie? autorka ma taką budowę?

Gość gość
To zależy od wielu czynników, od tego jakie ty sygnały wysylasz i jak on je odbiera i na odwrót, opisz siebie, jego i wasze relacje

Gość gość
Też nie wiem skąd to porównanie. Odpowiedzcie proszę na moje pytanie, to dla mnie ważne.

Gość gość
To jeszxze raz ja (29lat) moja dziewczyna 19 lat

Gość gość
zazwyczaj z facetami jest taki problem że wszystko co jest przejawem kobiecego zainteresowania (nawet niewinnego) odczytują często jako sygnały erotyczne więc zdziwiłabym się jakby nie próbował w ten sposób postrzegać jakichś Twoich znaków

Gość gość
Z facetami jest tak, że najczęściej nie dostrzegają prawdziwego zainteresowania nimi. A widzą to zainteresowanie i interpretują błędnie u kobiety która jest tylko dla nich uprzejma, uśmiechnięta ale nie zainteresowana.

Gość gość
22:15 no i czyja to wina?!

Gość gość
22:14 O dokładnie oni tak mają, czasem po prostu ręce opadają jak potrafią coś zupełnie neutralnego zinterpretować sobie :D

Gość gość
Spotykamy się od czasu do czasu, by pogadać. Rozmawiać możemy zawsze długo i o wszystkim, dobrze nam się rozmawia ze sobą. Od pewnego czasu mnie przytula na powitanie i pożegnanie a czasem nawet tak po prostu bez powodu. A ja się ostatnio kilka razy złapałam na tym, że się w niego wtulam i chcę, by trwało to jak najdłużej. Czasem też mi się przygląda przez dłuższy czas, ja jak się tak zastanowię, to także lubię na niego patrzeć. Ostatnio jak nigd się stresowałam rozmową z nim, plątał mi się język, myślę, że to zauważył.

Gość gość
Sprawdz czy chcetnie rezygnuje z innych rzeczy żeby ci w czyms pomóc, ale nie daj się dotknąć, bno chyba że chcesz bez wzgledu na wszystko :-P

Gość gość
Sprawdz czy chcetnie rezygnuje z innych rzeczy żeby ci w czyms pomóc, ale nie daj się dotknąć, bno chyba że chcesz bez wzgledu na wszystko :-P

Gość gość
Wiesz no najlepiej powiedz w prost, zycie mnie tego nauczyło

Gość gość
mozee sie cos domyslac bo z reguly wacet w tym wieku ma juz doswiadczenie

Gość gość
Faceci niczego się nie domyślają :D

Gość VirXXLVI
Lepiej mówić wprost. Liczenie na to że się ktoś domyśli to prosty sposób na unieszczęśliwienie się. A jeśli się wstydzisz powiedzieć co czujesz, albo myślisz "bo facet powinien..." to nie dojrzałaś do związku

Gość gość
Ej no kobity faceci nie sa tacy niedomyslni. Dojrzaly facet ma juz jakies doswiadczenie, wiec widzi wiecej niz mlodszy.

Gość gość
po co ci stary dziad??

Gość gość
18:47 jakie sygnały potrafi taki dojrzały mężczyzna rozpoznać bo boję się że pewien mnie mógł rozgryźć a to by było dla mnie poniżające gdyby on wiedział co do niego czułam :(.

Gość gość
Zależy od faceta...

Gość gość
19:12 To u mnie jest odwrotnie, (niby) dojrzały wykształcony facet, a to co sobie ubzdural o mnie... masakra :( Aż się boję, żeby komuś tego nie powiedział, bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. Chyba mu się spodobałam i widział to co chciał widzieć. Najgorsze że on w to co sobie ubzdural wierzy. I sama już nie wiem, czy wyprowadzać go z błędu, czy nie. Bo obawiam się, że i tak pewnie pomyśli "że tak tylko teraz mówię". Ehh, ci faceci :(

Gość gość
Wyprowadź, to będzie uczciwe

Gość gość
Przewaznie kazda przyjazn z facetem jest czyms wiecej niz tylko przyjaznia. Zawsze zalezy im tylko na jednym.

Gość gość
mysle ze sie domysla

Gość gość
20:08 może to ten sam znajomy co u mnie ;)

Gość gość
mlodego se znajdz :-p

Gość gość
Uczucie jest poniżające? Idź do lekarza :-D ...od głowy, tablety ci zapisze