Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiaaaaaT

zachowanie szefa czy to normalne

Polecane posty

Gość GosiaaaaaT

Mam nowa pracę od 2 tygodni....wszsytko spoko,radzę sobie,mam kolezanki i kolegów.Wydaje mi sie ze jestem calkiem niezła,bo zdarza mi sie zauwazcy błedy jakie są ,zauwazyc cos,dac dobrą uwage,wskazowkę.Oczywiscie nie jestem lizusem i jakąś nadgorliwa osobą,wszsytko grzecznie,z usmiechem.Usmiecham się,zartuję,gadam z kazdym. Mam dyretkora ,wiecznie zarpacowanyz ktorym jestem tylko na "dzien dobry"...i mam kierownika. Pan sie nazywa Darek.Ma 45 lat,ja 20. Przedstawil sie 1 dnia,pocalowal w reke...wprowadzil mnie we wszsytko,zagaduje,zartuje,chyba nawet flirtuje ze mną. Z poczatku mi to schlebialo i odwazejmnialam,staralam sie wypasc jak najlepiej...teraz zaczynam sie wycofywac.Jest nas kilkanascie w firmie.Darek o wszsystko mnie pyta,podglada w pracy,ciagle mnie wola do swojego gabinetu po coś.Innych osob nie woła...a mi powiedzial-czuj sie jak u siebie i zamknij drzwi..Jak mnie mija to ociera sie o mnie...w drzwiach jak mnie mija to mnie łapie w pasie,jaksie pochyla nade mną kaldzie rece na ramiona...Pyta czy zrobić kawkę,pyta czy odwiezc...Zamyka i otwiera mi drzwi.JPodnosi tylek jak wchodze...jak rozmawiam o czym z kolezankami w innym pomieszczeniu, On zawsze ma radary ustawione i zawsze sie wtraca. Nawet wczoraj jak gadałam z dziewczyną,ona mi szepneła ze DArek stoi za drzwiami i podsluchuje. (Nie mam z nim zadnych problemów,ale zaczynam sie go trochę obawiac).Czy jak mam jakas paranojE??? Kiedys powiedział ze jestem taka sliczna ze powinnam byc modelką. Kiedys przyszedł z rocznym dzieckiem do pracy,przybiegł do mojego biura ,zapytał MNIE, czy go potrzymam itp.Kazał mowic dziecku "nowa ciocia".Czasami jak mi dzwoni prywatny telefon...Oczywiscie nie odbieram,bo mi nie wyapda.On sie pyta- kto to?narzeczony?" co o tym myslec?:) Zaczyna mnie to irytowac...On mnie traktuje inaczej niz pozostalych pracownikow,nie mam z kim o tym porozmawiac...czy ja Przesadzam?czy to pojdzie w złą stronę? Boję sie ze jak dam mu kosza ,czy sie jakos konkretnie zdystansuje....to on sie bedzie mscił... Jestem singielką...ale nie mam ochoty na romanse z szefem i krzywe spojrzenia kolezanek.

Gość gość
Jak nie masz ochoty na bzy/kanko to zmień pracę. Ale w następnej będzie tak samo. Dziś każdy szanujący się szef chce żeby podwładne dawały doopy.

Gość gość
To znowu trol "trzy kropki..." a co gorsza przekopiował stary temat...

Gość GoooosiaaaT
sorry,ja pisze dzisiaj 1 raz...A 3 kropki?- mam taki odruch.:) Nie kopiowałam nikogo. Prosze o porady co mam robic.Nie bede zemianiała pracy z jego powodu.Poza nim ,czuje sie tam dobrze. Nie chce go urazic,nie chce miec w nim wroga. Jestem singielką i poporsut moze zle odczytuje jakas mowe ciala? Prosze mi poradzcie.co robic,jak postepowac z Nim?

Gość gość
I pewnie cwaniaka84... i bentleya84... też nie znasz :D

Gość GoooosiaaaT
nie wiem o czym mówisz. Mam na imię Małgorzata i mam 20 lat.Zagladam tutaj raz na kilka tygodni... 3 kropki pisze od zawsze,taki mam styl. Moze ktos jeszcze mi cos powpowie...tylko bez glupich odzywek. jak mam postepowac z tym facetem?