Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LIST DO UKOCHANEGO, KTÓREGO ZAWIODŁAM

Polecane posty

Gość gość

Wysłałam list facetowi, którego zawiodłam, który przez moją ciemnotę zwątpił w nas... Który odgrodził się murem przez moje błędy. Przeczytajcie... Co wy byście zrobili dostając coś takiego? Dodam,że wiem, że go przeczytał... Pisałam jeszcze do niego, żeby powiedział co z nami, że mi zależy. Nic nie odpisuje. Kocham Cię. Byłam z tobą szczera. Teraz znasz mnie na wylot. Możesz zrobić z moim serduszkiem co zechcesz, albo sprawić ze będę najszczesliwsza dziewczynką na świecie albo złamać mi serce... Jesteś dla mnie wszystkim. Spełnieniem marzeń o idealnej miłości :) Zrobię wszystko żeby było dobrze. Wszystko... Może jestem naiwna w wierze ze warto. Może jestem durna romantyczka, ale wierzę w miłość. Wierze ze tylko raz spotyka się tę osobę. Tę jedyną na całe życie. Jesteś nią TY.. Chce żeby było dobrze. Najbardziej na świecie,jak widzisz dam z siebie wszystko... I dawać będę cały czas,bo to że pogublismy się teraz nie oznacza że nie byliśmy szczęśliwi wcześniej i ze nie możemy być szczęśliwi w przyszłości. Bez Ciebie kawka nawet nie smakuje... :( tęsknię za twoim uśmiechem, dotykiem... Za całym tobą. Kocham Cię z całego serca. Z całej duszy. Cała sobą. I jak to mówią... Tak kocha się tylko raz. Chce być przy tobie nawet jak nie będę miała siły wypowiedzieć Twojego imienia. Kiedy będziesz chory i gdy będziesz zdrowy. Kiedy będzie potrzeba oddać życie za Ciebie. Zrobię to bez wahania. Chce być nie tylko twoja dziewczyna ale przyjaciółka, której się możesz wyzalic. Masz w garści moje serce i głowę pełna myśli ... O TOBIE. Masz całą mnie. Z moimi wadami i zaletami, z gladkimi nóżkami i ladnymi stopkami. Masz swojego szczurka po kąpieli. ❤❤❤ Daje ci bezwarunkową miłość. Proszę o wybaczenie. Wiem ze zawalilam. Jednak przy tobie czuje się bezpiecznie. Teraz sypie mi się świat. Wierzę w nas. Zaufaj mi Skarbie... Jestem twoja na zawsze... Wrażliwa, malutka i bardzo bezradna dziewczynka P.

Gość gość
Serduszkiem, dziewczynką? wtf

Gość gość
Kobieta do faceta listy milosne sle haha

Gość gość
jak masz 15 lat to moze byc

Gość gość
pierwsze kilka linijek potwierdziło mi, że ładna z Ciebie manipulantka. Mianowicie niby dajesz pozory wyboru, a w rzeczywistości starasza się go wpędzić w poczucie winy, że jak on zrobi niezgodnie z Twym życzeniem to serduszko pęknie bla bla. Idzie obiad zwrócić. Czyny zamiast słowa i nie manipuluj skoro wina jest po Twojej stronie.

Gość gość
Mogłaś trochę pokory w tym liście napisać i dać mu wybór a nie manipulować jeśli nie odezwie się to pal licho, nie umrzesz od tego, najważniejszy jest Twoj gest, podbudowalas mu ego, przeprosilas i udowodnilas, że jest wspaniały, jeśli tego nie doceni to trudno znajdziesz innego z lepszym doświadczeniem jak powinnaś sie zachowywać, ale puki wejdziesz w związek wybaw się na całego by głupot nie robić :)

Gość gość
jprdl to znowu wypocina trola "trzy kropki..."