Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnaaaaaa

Zdradziłam go z młodszym ode mnie

Polecane posty

Gość Samotnaaaaaa

Cześć mam problem miesiąc temu wyprowadził się ode mnie chłopak 10 lat starszy ponieważ nie dogadywalismy się on nie wracał czasami na noc itp długa historia jesteśmy niecałe dwa lata razem od skąd nie mieszkamy razem w końcu czuje ze żyje on przyjeżdŻa raz w tygodniu i wraca do siebie. Ale przejdę do sedna sprawy. Ostatniej nocy byłam u kuzynki na imprezie poznałam chłopaka cztery lata młodszego ode mnie ja mam 24. Zaczęliśmy rozmawiać bawić się aż w końcu przeszliśmy do calowania byliśmy pijani jak nie wiem ale do niczego więcej nie doszło rano obudziłam się koło niego i dopiero gdy wytrzezwialam przespalismy się ze sobą .. nie żałuję niczego ale nie wiem co zrobić czy powiedzieć mojemu ze go zdradziła m i to nie ma sensu czy nie przyznać się i to zostawić. On mnie kocha ale nie dowiadujemy się on lubi pić i siedzieć w domu A ja uwielbiam zabawę kocham ludzi i podróże nie wiem co robić mam rozjeb doznań

Gość gość
tylko gdy jesteście małżeństwem można zdradzić a tak to masz tylko kolejny grzech sexu przedmałżeńskiego

Gość gość
Ehhh strata czasu