Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mnie nie lubią bo nie fascynuje się margaretami, sarsami, disco polo

Polecane posty

Gość gość

pierdołami podniecają się jakąs masonką arianą grande, rihanną, bieberem, disco polo, kabaretami, modne jest od pewnego czasu uzywanie slów ''miażdżyć'', ''zmasakrować'', ''epickie'', ''lewak'', ''POsraniec'' media mowią że imigranci są be i wszyscy sie z tym zgadzają, sama jestem przeciw ale mam konkretne argumenty przeciwko a oni nie bo nie, bo bomby, bo gwałtcą bo cos tam :O jak mowie ze ukraincy i czeczeńcy zalewają polske to sie pukają w głowie i mowią ze jestem nienormalna, ze ukraincy to NASI BRACIA, ze są biedni i tu do pracy przyjezdzają, ze chyba wole byc zgwałcona przez araba niz pomoc ukraincowi :O myslalam ze jej w twarz napluje :O W ogole nie umiem rozmawiac z ludzmi, mam wrazenie ze większość to jakieś tępe zmanipulowane bydło :(

Gość gość
Tak,ludzie to tepe-zmanipulowane bydlo,wszystko okazuje sie podczas rozmow,nie mozna poruszyc zadnego ciekawszego tematu bo to wykracza poza ich rozumowanie,mlodzi wydawaloby sie inteligentni ludzie nie wiedza ze RPA to rozwiniety kraj lub ze Teneryfa nalezy do Hiszpanii.

Gość gość
jestes zbyt inteligentna po prostu, za duzo wiesz ja z kolei jestem nieco tepa i tez mnie ludzie nie lubia bo ich czesto nie ogarniam, humoru kabaretowego, internetowego, rowniez nie przepadam za disco polo, sarsami i margaretami i arianami grande i tylko siedze i udaje ze rozumiem to jest gorsze chyba bo czuje sie glupia

Gość gość
Do 10:53 Tez mam tak samo ale nie uwazam sie glupiego bo to wszystko jest w wiekszosci tylko tandeta i kiczem dla motlochu.Czasami przecieram oczy ze zdumienia ze ludzie nie wiedza nic.

Gość gość
mlodzi wydawaloby sie inteligentni ludzie nie wiedza ze RPA to rozwiniety kraj lub ze Teneryfa nalezy do Hiszpanii x to niestety prawda :( wiadomo, że nie każdy musi być alfą i omegą, znać stolicę Kenii czy Ekwadoru, ale większość młodych nie ma podstawowej wiedzy na poziomie szkoły podstawowej - gimnazjum, teraz po reformie edukacji będzie chyba jeszcze gorzej, będą chodziły infantylne //dzieci// 14-15 lat z pustym łbem... cymbały myślą, że jak nie oglądają telewizji tylko czerpią jakąs //wiedze// z Internetu to są mądrzy i inteligentni, a moje koleżanki szaleją na punkcie oleju kokosowego, afrykańskiego mango, jakiś diet niskowęglowodanoiwych, gdy mówię że olej kokosowy jest szkodliwy, że to są odpady z kokosa, same tłuszcze nasycone, powodują stan zapalny to mi wysyłają linki z filmikami na których jakaś młodociana pipa wychwala olej :( młody jeczmiec, piperyna, dieta atkinska, palm beach, no carb, same bzdury, wole się już nie odzywac, przytakiwać, siedziec cicho, jednym uchem mi wleci drugim wyleci :)

Gość gość
Kobiety to wogole sa durne,kupuja mase kosmetykow wyogladanych w czasopismach ktore tak naprawde sa rakotworcze itd.

Gość gość
dla Polski to wszystko jest robione z odpadów, gorszy sort po prostu a olej kokosowy ma dobre działanie na włosy bo próbowałam.. w takim razie co polecasz?

Gość gość
a olej kokosowy ma dobre działanie na włosy bo próbowałam.. w takim razie co polecasz? x nie chodzi mi o włosy, ale o jedzenie tego oleju, smażenie na nim, każdy wyśmiewa zwykły polski olej rzepakowy a jest on jednym z najlepszych i najzdrowszych !