Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już lepiej regularnie chodzić do prostytutki niż być w związku z 40latką

Polecane posty

Gość gość

Ciało już nie jest tak jędrne jak u 18latki, zmarszczki na twarzy a zgrywają nastolatki i myślą że mąż woli je od świeżych 18stek, śmiechu warte. Ohydne roochać taką starą lampucere. Wiadomo prostytutka to nie szczyt marzeń ale i tak o niebo lepsze niż taka stara raszpla :o

Gość gość
tobie to nawet prostytutka nie da a codopiero 40 latka ehehe

Gość gość
Chcesz to mozemy sie zamienic. Mnie tam nie ciagnie do 18latek. Cialo kobiety, ale mentalnie jeszcze dzieci. Z 40stka to juz jest konkretny, ostry seks w lozku. Bez zahamowan i pruderii. A nie jakies figle.

Gość gość
A ja mam i to i to. Na codzień 40, całkiem nawet do rzeczy, a od czasu do czasu 18 a nawet 16.

Gość gość
Jak lubisz się masturbować kobietą to idź do tych swoich kłód 18stek. Ja wolę obustronny seks bez zahamowań dlatego wolę dojrzałe, pewne siebie kobiety.

Gość gość
13:54 No jak chodzisz do takich za dyche to może i kłody, ja płacę 300-400zł i sobie chwalę :)

Gość gość
A ja płacę 1000 i mogę nawet bić, z czego korzystam.:)

Gość gość
To już wolę ciotkę jebać jak jej facet w Niemczech niż na dziwki chodzić i forsę im w cipę wkładać.Ciotka ma właśnie 40 a ciało jak bogini i walę ile chcę , bo ona zawsze chce po kilka razy a człona mi stawia na zawołanie rękami lub w ustach zaraz po spuszczeniu.

Gość gość
zeby zaimponowac 40 tce trzeba jeszcze cos soba reprezentowac a prostytutki wiadomo odwalaja cala brudna robote bo gdyby nie one to wiekszosc kretynow jechalaby na recznym do konca zycia :)

Gość gość
Jasne szkoda wam na prostytutki a taka 40 chce potem bachora i wykładaj kase, wyczyści ci portfel i jeszcze powie żeś ku/rwa :o