Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat ale dlaczego mialabym byc zazdrosna o urode mlodszych lasek ?

Polecane posty

Gość gość

Wygladam mlodo,mam takie geny.Jak bede starsza,to nie bede sie wsciekac na widok mlodszej/ladniejszej.Mam bardzo duze powodzenie,wiem,ze jestem piekna.Kiedys to minie i wtedy bedzie kolej na inne dziewczyny :)

Gość gość
Tak masz czego zazdrościć młodszym - pryszczy i włosów pod pachami

Gość gość
Nie będzie ciebie wkurzało jak twój mąż będzie miał zwód na widok 16 latek a na twój widok nie?

Gość gość
you're out of date

Gość gość
Syrena BO 100 też była ładna w tamtym wieku.

Gość gość
gość dziś you're out of date x Yeah,you wish :)

Gość gość
gość dziś Nie będzie ciebie wkurzało jak twój mąż będzie miał zwód na widok 16 latek a na twój widok nie? x O jakich facetach my mowimy ?Jak facet jest zakochany i zapatrzony w ciebie,to inne go nie interesuja.

Gość gość
Pisząc taki temat próbujesz znaleźć tu taką samą zapuszczoną babę, która potwierdzi to co piszesz.

Gość gość
16:16 buhahahahahajahahahahahahahahaha

Gość gość
gość dziś Pisząc taki temat próbujesz znaleźć tu taką samą zapuszczoną babę, która potwierdzi to co piszesz. x Odpusc sobie ten jad,nie bede nawet komentowac,tak na przyszlosc :)

Gość gość
16-23 młode, powabne, pachnące świeżością, piękna skóra, czasem się do tego rumienią na buzi :), zgrabne, zadbane, mięciutkie, elastyczne :D, jędrne, zabawne, wesołe, doświadczone, lub niedoświadczone, ale pomysłowe i godzące się na wszystko i tym bardziej pożądane przez facetów, bezproblemowe, nie męczą (w 1 sensie może tak:D), nie narzekają etc. 30+ stare dewoty, pomarszczone, z reguły zapuszczone, zestresowane, mają potrzebę wyładowania się na kimś - czyli na facecie, z powodu frustracji zw. z wiekiem itd., niezbyt miłe, nie pachnące ładnie w miejscach intymnych, czy nawet mające choroby itd. zero nowości w pożyciu intymnym, na nic nowego czego nie miały wcześniej nigdy się nie zgodzą etc

Gość gość
Ja tam roooocham co mi wpadnie w ręce. Rekord 11 lat starsza i 17 lat młodsza.

Gość gość
no wlasnie dlaczego?'daj se siana i pilnuj swojej jeszce mlodej d**y nie masz powodow zeby komus zazdroscic.lol.

Gość gość
seks z 16-20l oraz 30l dla porównania gdy budzicie się rano. -wygląd 16 a 30 nie trzeba wyjaśniać, naturalne świeżutkie dziewczę a 30 :D -nastawienie 16 a 30 -podejście co życia (problemów itd. 16 w ogóle nie ma :D) -pomysły na kolejny dzień 16 a 30 (30 ma pomysły na problemy :D a 16 zupełnie inne :D)

Gość gość
Jakie 30tki masz na mysli ? Wszystkie sa smierdzace,zaniedbane,pomarszczone i sfrustrowane ? Nie rozsmieszaj mnie :)

Gość dobry kolega
Straciłaś bezpowrotnie swą młodość i nic jej nie wróci. Żaden już nie będzie Cię pożądał tak jak młodziutkich dziewczyn. Jest czego pozazdrościć.

Gość gość
Może nie wszystkie, ale 90% na pewno. A świeżutka i naturalna to raczej nie będzie żadna 30 ;) 16 to nawet przed porannym prysznicem będzie pachnąca naturalnym zapachem świeżości hehe. 30 musi wcześnie wstać i się wyszorować plus kg tapety nałożyć by facet zawału nie dostał i obrzydzenia

Gość gość
dobry kolega dziś Straciłaś bezpowrotnie swą młodość i nic jej nie wróci. Żaden już nie będzie Cię pożądał tak jak młodziutkich dziewczyn. Jest czego pozazdrościć. x Dlaczego stracilam ? Przezylam raczej i niczego nie zaluje.

Gość dobry kolega
Straciłaś w sensie, że nie wrócą te dobre czasy. Nie wątpię, że przeżyłaś fajnie ten czas i nie masz fantastycznych wspomnień z tego okresu, ale nie wciskaj kitu, że nie masz czego zazdrościć młodym laskom.

Gość dobry kolega
Przecież masz pewnie lustro w domu i czasem spoglądasz na siebie , zwłaszcza rano :)

Gość gość
Ja tam lubię i te i te ale to ze 16 jest bezproblemowa a 30 zacznie ci biadolic to prawda.

Gość gość
W jakich kręgach wy się obracacie skoro 30stki to dla was "stare sapiące baby"? :D No chyba, że to patologia, to jestem w stanie to pojąć.

Gość gość
Skad to przeswiadczenie,ze kobieta w wieku 30 lat musi sie juz sypac ? Zobaczcie sobie zdjecia wielu aktorek,jak wygladaly w tym wieku.Pisalam juz,ze wygladam mlodziutko,wiec czego mialabym zazdroscic ?Nawet w wieku 50 lat,jak uroda minie nie bede miala powodu do zazdrosci,bo bede wiedziala,ze przezylam swoja mlodosc i powodzenie u mezczyzn.Zazdrosne to sa osoby,ktore albo sa bardzo zakompleksione albo ktorym w zyciu sie nie udalo.

Gość gość
W wieku 16 lat mialam wieksze problemy niz teraz :D

Gość gość
Mam podobnie, i wcale mlodszym nie zazdroszcze. Musza sie bujac z tymi wszystkimi napalonymi pajacami, a sa na tyle niedoswiadczone ze nie wiedza, ze oni wszyscy sa uja warci. Teraz po 30 moge w spokoju wychowywac dzieci i zarabiac kase. No i opedzac sie od pajacow, bo wciaz sie zglaszaja.

Gość gość
Co prawda nie mam jeszcze 30 lat, ale mam 27 i prawdę mówiąc wyglądam teraz lepiej niż w wieku 20 lat. Ciało mam nadal ładne bo regularnie ćwiczę na siłowni i chodze na fitness, a twarz mi z wiekiem wyładniała, straciłam dziecięcą pucułowatość, wyostrzyły mi się rysy twarzy i wyglądam 100x lepiej niż 7 lat temu. Powodzenie też mam dużo większe niż kiedyś.

Gość gość
Biorąc pod uwagę aspekt czysto biologiczny , 20 latka choćby nie wiem jak brzydka zawsze będzie wyglądać młodziej i jedrniej od 30 latki , poprostu po kobiecie widać ile ma lat i koniec , wmawianie sobie ze "mam 40 lat ale wyglądam na 25 " Ola Boga darujcie sobie bo się osmieszacie, można mieć 30-40 lat i atrakcyjnie wyglądać ale wieku się nie da ukryć , to nie chodzi o zmarszczki to rysy twarzy się diametralnie zmieniają

Gość asiutka    1999
Nie masz powodu aby zazdrościć i piszę to jako jeszcze siedemnastolatka. Dbać o urodę można w każdym wieku.

Gość gość
up

Gość gość
Ludzie co z Wami?! Każdy kiedyś był młody i każdy (o ile dożyje) będzie stary. W każdym wieku trzeba dbać o siebie, żyć w zgodzie ze sobą i nikogo nie krzywdzić. Po co się przejmować, że ta młodsza a tamta ładniejsza? Zawsze znajdzie się ktoś młodszy, ładniejszy, bogatszy i co z tego?