Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnać? 85kg

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 33 lata waże 85kg przy wzroscie 168cm jem jeden posiłek dziennie pije dużo coli i wody mineralne smakowe jeszcze nie rodziłam. Jeszcze kilka lat temu ważyłam 49kg ale zachorowałam (schizofrenia)i dostałam od psychiatry psychotropy po których przytyłam w 2 miesiace 30kg własnie jestem w trakcie ich odstawiania Licze na to że jak je odstawie to schudne

Gość Edziaaaaaaaa
Pewnie trochę schudniesz po ich odstawieniu. Jak można jeść 1 posiłek dziennie? Musisz mieć nieźle rozwalony metabolizm. Po poerwsze odstaw colę, napoje. Można pić tylko wodę, reszta to syf i gowno Idz do dietetyka

Gość gość
Po prostu wystarcza mi jeden posiłek. Pracuje cały dzien co 3 dni i w pracy zjem tylko 2 jogurty za cały dzien.

Gość gość
jest Pani w ciążY ??

Gość gość
Pij więcej coli, to pomaga w utracie kg

Gość gość
Jak już musisz pić cole to pij cole zero, to ma znaczenie, serio. No i zacznij jeść chociaż 2 posiłki dziennie zamiast jednego (śniadanie i obiad). Wiadomo, że lepiej byłoby 4, albo 5, ale jeśli tak długo jadłaś tylko jeden to taka radykalna zmiana nie będzie raczej dobrym pomysłem :/ po czasie przerzuć się na 3. Pij dużo czystej wody (smakowe to największe gowno :/ możesz sobie sama dorzucac owoce jeśli taką wolisz) i zieloną herbatę, a colę mozliwie najbardziej ogranicz, a jeśli już musisz to zero- tak jak już mówiłam. Ruszaj się też możliwie dużo, to nie musi byc nawet koniecznie siłownia, ale chociaż dlugie spacery, albo rower. No i samo odstawienie powinno bardzo pomóc

Gość gość
Nie jestem w ciaży. Ale po to odstawiam psychotropy że w ciaże zajść. Dobra odstawie tą cole. bede kupować wody mineralne ale gazowane.

Gość gość
Ja też się staram schudnac ale przede wszystkim najważniejsza jest silna wola, ja jej nie mam, nie nawidze ćwiczeń, nic mnie nie motywuje, chodzę w jakichś worach bo ciężko w moim rozmiarze znaleźć ładne ubrania, a na specjalistyczne sklepy mnie nie stać. Niby samo to powinno mnie zmotywować ale jedzenie jest dla mnie większą przyjemnością niż dieta i ćwiczenia :(

Gość gość
Jeśli przy 2 jogurtach na dzień nie chudniesz, tzn ta waga ponad 80kg się utrzymuje to przy 4-5 posiłkach w ciągu dnia zaczniesz tyc bo masz tak rozwalony metabolizm. ja schudłam dużo ale nie będę dawać rad bo Ty wymagasz pomocy specjalisty.

Gość gość
Żeby chudnąć trzeba jeść . Mi dietetyczka ustaliła 5 posiłków dziennie i zawsze o tej samej porze. Nie utrzymasz wagi jedząc sam jogurt. Po zakończonym odchudzaniu, przytyjesz znowu. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe. Ważyłam 93 kg schudłam do 80 kg w ciągu 4 miesięcy. Potem nie przestrzegałam diety i znów doszłam do 85 kg. Trzeba znów się wziąć za siebie.

Gość gość
Nieprawda że zacznie tyć przy 4-5 posiłkach. Mi też się wydawało, że jem mało bo jadłam 3 posiłki i po ciąży nie mogłam schudnąć a wręcz tyłam jeszcze bardziej. Miesiąc temu kupiłam sobie dostęp do diety przez internet i mam około 1800kcal i 5 posiłków, nigdy tyle nie jadłam i schudłam 4kg w miesiąc, a wcześniej wydawało mi się że nigdy nie schudnę. Nie ćwiczę bo mam kontuzję od 2 miesięcy i narazie zakaz ćwiczeń. Posiłki są mega smaczne, minus to czas potrzebny na przygotowanie, ale widząc efekty nie poddaje się. W planach jeszcze 10kg do zrzucenie i wiem że się uda. Bez głodówek, metabolizm się rozkręca przy większej liczbie posiłków.

Gość Edziaaaaaaaa
Ostatnia osoba- najmadrzejszy wpis

Gość Edziaaaaaaaa
Do osoby wyzej A czy na początku zmiany diety tzn dodawania posilkow przytylas? Czy od razu chudlas?

Gość gość
Ja mam niedowagę a jem często, tyle, że mniejsze porcje . To wg wielu powinnam być gruba? :D Google nie gryzie, wystarczy poczytać sobie trochę o metabolizmie. Jak się głodzicie to dla organizmu oznacza to, że nie wiadomo kiedy zje więc wszystko co się da odkłada. Trzeba go przyzwyczaić do tego, że regularnie dostaje jedzenie w rozsądnej ilości (rozpychanie sobie żołądka jedną wielką porcją też jest głupie). Teraz lato, owoców i warzyw mnóstwo to korzystajcie z tego.

Gość gość
Do Edziaaaaaaaa To ja z 21.00. zaczęłam chudnąć od początku, pierwsze dwa tygodnie ładnie szło, później z tydzień zastoju i później powolutku dalej. Ja się nigdzie nie spieszę, poczekam na efekty. Wiadomo że chciałabym od razu ważyć wymarzone 58kg ale tak się nie da. Moim zdaniem 4kg w miesiąc i tak nie jest źle. Dodam że mój mąż jest razem ze mną na diecie i też nam się wydawało że mało je i ze teraz jemy naprawdę dużo (objętościowo), a tu niespodzianka i on w miesiąc zrzucił 6kg.

Drogie Panie! Odchudzanie jeszcze nigdy nie było tak proste i przyjemne! Drodzy Panowie! Budowanie mięśni jeszcze nigdy nie było tak szybkie i skuteczne! Odwiedź stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Jedna z opinii: „Trener Igor to aktualnie najlepsze plany treningowe, diety i suplementacja w Polsce a „Pakiet Dzik” i „Pakiet dla Kobiet” to prawdziwa rewolucja na rynku trenerskim.” sklep BodyShock.pro Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Najszybciej będzie pójść do dietetyka i zasięgnąć porady, zwłaszcza jeśli jesteś po takiej terapii. Ja schudłam 20 kg u http://medorzel.pl/ , bardzo mi w tym pomogli.

Gość gość Danuta
Mi bardzo pomogło zastosowanie SLimunox. W 3 miesiące pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość
Cale zycie jem -2-3 posilki dziennie i waze 51 kg a mam 2 dzieci i 42 lata .

Gość gość
Taaaa wszystkie tyją od leków Buahaha jecie jak świnie