Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ktoś w stanie mi pomoc ?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym was prosić o radę. Naczytałam się już tak dużo w internecie, że nie wiem co mi już jest. Miałam robione Ekg,morfologię krwi i wyszło wszystko okej. Kiedyś miałam bóle główy,które przeszły i pojawiają się sporadycznie. Denerwuje się wszystkich co się ze mną dzieje ale to mnie już przerasta i boję się, że mam jakaś chorobę a to co mówią lekrze, że to tylko " nerwica" wydaje mi sie być nieprawdą. Otóż, mam dziwne wrazenie, ze wszystko jest nierealne, mam bol głowy w jednym miejscu, nie mam siły, jestwm okropnie zmęczona, mam wrazenie ze jak idę to zaraz nie będę miała siły iść dalej. Morfologia krwi jest okej i lekeze twierdzą, ze wszystko ze mną okej a ja siè czuje złe i mam wrazenie ze ciagle jest coś nie tak . Możliwe, ze mam guza mózgu jakiegoś ? Już mam tego dosyć, wszystko jest dla mnie jak we śnie, nie potrafię się w ogóle wyluzować i nie myśleć o swoim samopoczuciu. Czy jest tu ktoś z nerwica który miał podobne objawy ? Boje się strasznie i martwię , już był taki okres gdzie nic zjeść nie mogłam a w internecie zjasuje informacje "mam guza mózgu lekrze przez piec lat mówili, ze to nerwica" rozmawiając z kimś, robią coś, idąc gdzieś, mówiąc cos, jedząc wydaje mi się, że to nierealne l, że ja tego nie robię, że jest strasznie dziwnie, nie jestem sobą, przeraża mnie to.

Gość gość
wejdź na stronę psychiatria.pl a tam znajdziesz poradę .

Gość gość
a nie możesz zrobić tomografu albo rezonansu i sprawdzić czy masz guza czy nie?

Gość gość
Nie, bo lekarze nie widza wskazań :((((

Gość gość
to zrob odplatnie, pewnie sporo kasy- ale to Cie moze jakos uspokoi

Gość gość
W nerwicy zdarzają się czasami takie nierealne 'odloty'. Pytanie jak często masz negatywne myśli i kiedy to się zaczęło?

Gość gość
właśnie, zrób prywatnie i ewentualnie z wynikami idź tylko do lekarza

Gość gość
A może za mało sypiasz, a dużo pracujesz umysłowo.

Gość gość
Nie mam kasy na płatne. I głupio mi powiedzieć "idę zrobić badania głowy bo boje się ze mam ręka mózgu" Cały czas tak mam,cały czas jestem zestresowana i to od roku już. I boje sie napadu, przeszłości itp itd

Gość gość
to odkladaj, pozycz, wez kredyt. 500-600 zl. A bedziesz spokojna

Gość gość
Mam 19 lat, nie pracuje, bo nie mam siły

Gość gość
Już 3 razy byłam na doraźnej i oni ze nerwica , przychodbia - z 4 razy - nerwica. Psycholog dwa razy - to nerwica i to trzyma trzyma i nie chce mnie puścić

Gość gość
A w ogóle to objawy pasują do guza mózgu ??

Gość gość
kto Cie utrzymuje? pozycz np od rodzicow i oddasz kiedys

Gość gość
To znowu ty!!!!! w przeciągu miesiaca już chyba z 20 takich panicznych tematów założyłaś że umierasz ze starchu że coś ci jest, chociaz lekarze twierdzą że jesteś zdrowa i odsyłaja cie do psychiatry Jak oni ci nie potrafią pomóc bo sobie wmawiasz choroby i panikujesz to my na kafe ci na pewno pomożemy :D:D

Gość gość
Morfologia Ok , lekarze mówią, ze to tylko nerwica a ja już nie wiem na prawdę wysiadam, niby jest trochę lepiej, ale jednak nie czuje sie jak kiedyś, nie mam dosłownie siły, jak gdzieś idę to mi sie wydaje ze zaraz stracą przytomność, tak mi wtedy dziwnie

Gość gość
Musisz się skontaktowac z wróżką Aliną Savicznajkis a potem odbyć dwu dniowe szkolenie w lesie

Gość gość
Masz z tym jakiś problem ? Szczerze? Nie udzielaj się jak nie masz zamiaru napisać nic mądrego w moim temacie.

Gość gość
to pewnie niezidentyfiokowana przypadłość 19 latki objawia się nieskończonym opisywaniem tego samego na portalu kafeteria kropka pl

Gość gość
weź pożyczkę i zacznij pisac powieść

Gość gość
Ja nie mam problemu przecież ty go masz :D buhaahaaa twoim temacie buhaahaaa nie posraj sie ze strachu w gacie :D

Gość gość
wez vit B12,D3 i pij wapno musujace plus kubek owsianki na sniadanie.ja tak siebie postawilam na nogi.tez czulam sie okropnie i lekarze nie mogli znalezc przyczyny

Gość gość
Przecież ty masz wyraźnie zaburzenie ale psychiatryczne: hipochondrie, nerwice, itp.

Gość gość
A ciśnienie masz w normie? Słabo mi to wygląda na guza mózgu. Skończyłaś szkołę i się załamałaś.

Gość gość
Chciałabym być taka jak kiedyś ale nie potrafię, co mi jest-nerwica ? To k******o daje takie objawy ?

Gość gość
serio byłaś u poważnych lekarzy? Co z tego, że morfologia jest ok? Ok, może to nerwica. Też mam. Ale jak skarżyłam się na ból głowy powtarzający się, to dostałam skierowanie do neurologa. Neurolog dał skierowanie na tomografię, choć podejrzewał tylko migrenę. I jest tylko migrena, ale na oko tego nie można na 100% stwierdzić, więc powinno być badanie. Jak masz bóle częste, w dodatku jakieś inne dziwne objawy, to powinno być to sprawdzone. Najwyżej nic nie wyjdzie i nerwica trochę spasuje. No ale nie można każdego bólu itd. od razu zrzucać na nerwicę, bez badań

Gość gość
Ta choroba to się nazywa lenistwo i symulowanie, skoro nawet wyniki lekarskie są dobre, a onni odsyłają cię do psychologa, psychiatry.

Gość gość
Zadzwoń pod 999 tam ci pomogą

Gość gość
Też kiedyś takie rzeczy przechodziłam,masz nerwice i wkręcasz sobie czytasz głupoty w necie a potem latasz po lekarzach tak jak to ja kiedyś robiłam.Skorzystaj z porady psychiatry mnie co prawda nie pomógł bo ja sobie sama dałam z tym rade ale ty możesz spróbować może Ci pomoże jakoś i przede wszystkim nie czytaj tych głupot w internecie bo to Ci napewno nie pomoże.

Gość gość
Też kiedyś takie rzeczy przechodziłam,masz nerwice i wkręcasz sobie czytasz głupoty w necie a potem latasz po lekarzach tak jak to ja kiedyś robiłam.Skorzystaj z porady psychiatry mnie co prawda nie pomógł bo ja sobie sama dałam z tym rade ale ty możesz spróbować może Ci pomoże jakoś i przede wszystkim nie czytaj tych głupot w internecie bo to Ci napewno nie pomoże.