Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektore kobiety nie dbają o siebie?

Polecane posty

Gość gość

nieogolone nogi,pachy, włosy na dekolcie, na brodzie, krzaczaste brwi albo wyskubane kreski, meszek nad ustami, tłuste włosy, niepomalowane paznokcie, zolte paznokcie, zdrapany lakier, również tyczy się to dolnych paznokci

Gość gość
Bo nie chcą mieć faceta.

Gość gość
ale tu nie o faceta chodzi, o higienę i estetykę , czy one nie widzą ,że wyglądają koszmarnie?

Gość gość
Dlaczego niektórzy faceci nie dbają o siebie? Może odpowiedź jedna i ta sama.

Gość gość
ja p*****le problemy.. nie patrz jak Ci się nie podobają

Gość gość
o facetów nie pytam, bo to syfiarze z natury i mogliby się tygodniami nie myć, nie zmieniać majtek i skarpet, ale , że kobiety się tak zapsuzczają? i to młode :O

Gość gość
No ale większość defektów wymienionych wyżej nie ma nic wspólnego z higieną- może za wyjątkiem tłustych włosów i pożółkłych paznokci ( o ile są żółte za sprawą grzybicy). Reszta to kwestia już tylko estetyki i obecnych trendów.

Gość gość
Odrastające włosy to koszmar. Wrastają pod skórę co okropnie boli. A wyrywanie tych włosów to dopiero koszmar. Chciałoby się ale nie jest lekko.

Gość gośćlaluna
Ponieważ wierzą w piękno swego wnetrza

Gość gość
mi też szybko odrastają włosy, ale trudno golę nogi codziennie latem, nie wyobrażam sobie kudłów tam , to samo pachy, a spotkałam się z owłosionymi pachami na basenie :O :O

Gość gość
No z tymi włosami to prawda. Ogolisz, pierwszego dnia skóra jak jedwab, drugiego juz szorstka, ostra szczecina. Przejezdzasz maszynka i, albo sie zacinasz, albo kolejnego dnia masz na skórze czerwoną wysypkę. Powiecie, ze maszynka do kitu - są inne sposoby. Owszem, próbowałam pasty cukrowej, ale sa miejsca, w których wlosy wyrastają tak, że wyglądają jak zaskórniki, a wyciska się je jak pryszcze... Ciekawe czy panowie będąc na miejscu pań tak ochoczo dbaliby o siebie wiedząc ile to roboty trzeba aby dobrze wygladac :P

Gość gość
mi się nie podobają ogolone nogi u facetów, ale nadmierne owłosioenie na brzuchu/klacie taki dywan czy wlosy na plecach to obleśne :O a pachy? mam ambiwalentne podejście do tego, chyba jednak wole ogolonych tam panow, kobiety nie powinny mieć wlosow nigdzie poza głową, brwi/rzęsy i delikatne niewidoczne wloski na rekach

Gość bazienka
dlaczego wiekszosc mezczyzn nie dba o siebie i np. nie goli wlochow lonowych i pod pachami?

Gość gość
niepomalowane paznokcie a estetyka? wyraznie masz problemy z estetyka... I piszesz jakbys była b młoda i głupia. Oraz znudzona. wiele osób ma mase spraw na głowie, w tym rózne dziwaczne prace, w tym fizyczne, gdzie trzeba sie ubierac w specyficzny sposób...

Gość gość
włosy ma brodzie? nie widziałem kobiety z włosami na brodzie.

Gość gość
Tacy co wymagają zawsze perfekcyjnego wyglądu od kobiety to najgorsze typy a sam ma obesrane gacie i wczorajsze skarpety i zęby nie myte i upocona koszule i brudne buty.

Gość gość
dlatego że nie mają aktualnie terminu na szukanie samca i leją na to a tym bardziej na zdanie kogoś kto by chciał je zagonić do czegokolwiek wg swojej myśli

Gość gość
Ale czemu sprowadzacie wszystko do facetow?! To juz nie mozna wygladac pieknie dla samej siebie?! Ja gole nogi choć nie szukam faceta, dbam o wlosy, paznokcie dla siebie, nie wyobrazam sobie zapuszczenia.

Gość gość
ja kocham siebie taką jaka jestem, dosłownie kocham :-P i leje na ciebie szczylówo czy ci się to podoba czy nie.nie będę malowała paznokci, bo pracuję i mi to przeszkadza

Gość gość
Niegolenie się to nie kwestia nie dbania o siebie, idiotko, tylko kwestia preferencji/mody.

Gość gość
wlasnie ci tłumacze że takiej która na was leje jest pięknie w jej surowej wersji ,na tym to polega

Gość gość
Nie zadawaj się z transami to nie zobaczysz włosów na dekolcie :D:D:D Co za debil.

Gość gość
Tu na forum same fleje, znajda wymowke dlaczego maja wlosy na nogach, niepomalowane paznokcie czy nieswiezy oddech

Gość gość
ale taka osoba nie szuka wymówki,po prostu cieszy się tym co jest :-) poza tym brud a rosnące włosy i lakier to różne rzeczy,głownie chodzi o to że jeśli ktoś nie śmierdzi czyli nie naraża innych na przykrości ma święte prawo być taki jaki chce i nic ci do tego :-)