Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet 40 letni w sportowym aucie co o kims takim myslicie?

Polecane posty

Gość gość

facet 40 letni w sportowym aucie co o kims takim myslicie?

Gość gość
Ciekawi mnie to bo sam mam taki samochód?

Gość gość
Ja znam wielu takich :D może dlatego że obracam się w lekarskim środowisku. Co myślę? Że facet ma kasę, lubi się pokazać i chce wyrwać panienki :)

Gość gość
podstarzały lovelas z kasą do ominięcia szerokim łukiem

Gość gość
Bujda, akurat lekarze mają wyj****e na samochody. Z resztą generalnie jest mało sportowych samochodów w Polsce. Myślę że tu chodzi albo o pasję (starsze sportowe samochody) albo o nudę. 40 letni facet nie będzie kupował samochodu tylko dla Lasek. Łatwiej pójść do klubu i wydać 1/100 tego i mieć sex.

Gość gość
Dzieci odchowane, żonę sponsoruje kochanek i z nim woli spędzać wakacje, zaoszczędzoną kasę wydał w końcu na wymarzony samochód.

Gość gość
dziś No właśnie nie :D Widać że nie znasz wielu lekarzy.

Gość gość
Zachwycenia się drogimi samochodami jest typowe dla ludzi biednych. Nikt nie będzie przeżywał czegoś co może mieć za 2-3 pensje. Znam wielu lekarzy i oni nawet nie znają się na samochodach. Kupują to co im sprytny sprzedawca w salonie wciśnię.

Gość gość
sportowe auto kojarzą mi się z ... kompleksami małego cżłonka

Gość gość
pytanie gdzie takim sportowym autem można pojeżdzić ?.. Wszędzie mamy ograniczenia prędkosci i fotoradary

Gość gość
Mam 39 lat i mam alfe romeo spider z 72 roku i Mustanga z 2004 roku. Jednym jeżdżę mało bo to zabytek i uszkodzenie skończyłoby się rozmowa z konserwatorem zabytków a drugi pali tyle że mi szkoda. Ale kupiłem za bezcen w stanach więc niech będzie.

Gość gość
dziś Temat jest o facetach a nie c/i/p/a/c/h które nie znają się na samochodach.

Gość gość
człowieku przeciętny lekarz nie marzy o sportowym aucie Jego marzenia to 3 dzieci , piękna żona i duży dom o powierzchni 180 m2 w bogatej dzielnicy miasta ( taki dom kosztuje około 1 mln zł) Auta sportowe to marzenia biedaków , gejów, przegrańców życiowych, Prawdziwy mężczyzna ma zrobić 3 rzeczy -1. zasadzić drzewo 2.postawić dom i 3. spłodzić syna ( nie ma tym przysłowiu nic o autach !!!)

Gość gość
dziś człowieku, lekarz nie musi marzyć bo idzie do salonu i kupuje. Przysłowie stare jak świat, nie było jeszcze wtedy samochodów :D

Gość gość
po co k***a komu sadzic p********e drzewo? ps w USA co drugi dentysta jezdzi Porsche Boxterem

Gość gość
Normalny lekarz to ma dyżur za dyżurem i martwi się pacjentami a nie samochodami. A tak na marginesie nie jestem lekarzem a mamy dom za ponad 1 mln ;)

Gość gość
Znajomy dermatolog jeździ mustangiem, chirurg porsche, ortopeda porsche, okulista bmw M. W Polsce każdy lekarz jeździ dobrym autem :)

Gość gość
No własnie chyba lecą na takich bo widze jak gośc niedaleko mnie obraca laskami co tydzień inna

Gość gość
Porsche to nie są dobre auta . .TO są przepłacone nie warte swojej ceny g óówna . https://www.wykop.pl/link/3213245/makabryczny-wypadek-pod-sianowem-dwie-osoby-splonely-zywcem-w-porsche/ W czwartek krótko przed godziną 10-tą na drodze między Sianowem a Węgorzewem doszło do tragicznego w skutkach wypadku. Kierujący Porsche Panamera zjechał z drogi i uderzył w drzewo. Pojazd stanął w płomieniach.

Gość gość
taka łódz kosztuje 2 mln zł

Gość gość
o Porsche marzą polskie robaki, biedaki wieśniaki

Gość gość
MAsakra