Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna piekna osoba, z ktora ma sie nieziemski seks to najgorsze

Polecane posty

Gość gość

co moze byc.. Ani nie wejdziesz z taka w zwiazek bo toksyczna i przez nia placzesz, ale tez wspominasz i tesknisz bo on byl taaaki przystojny/ ona byla taaaka piekna. Najgorszej..

Gość gość
A seks byl cudowny i myslisz,ze juz takiego seksu nigdy nie dostaniesz od tak atrakcyjnej osoby, ze juz Ci sie to nie trafi. Jednak nie mozesz z nia byc bo jedyne co powodowala to oprocz orgazmow prawie codzienne lzy ;/ pewnie to znacie, chyba kazdy z nas zna.

Gość gość
milo mi psie ze mnie tak wspominasz :D kusko :D

Gość gość
Eee, płaczek z Ciebie ;)

Gość gość
Co ona ci takiego robiła, że przez nią płaczesz? A mówiłeś jej co Cię boli, miała tego świadomość?

Gość gość
Bzdura, wszystkie są takie same. Srają, pierdzą chcą kasy z********ie i śmierdzą wszystkie tak samo.

Gość gość
On Ją okłamywał,do tego nie potrafił porozmawiać a teraz wyzywa ją od toksycznych..toksyczne zachowania mają często osoby głęboko zranione

Gość gość
Tu chodzi o faceta. Poznalam faceta, ktory jest bardzo przystojny, z ktorym zaznalazlam seksu jakiego nigdy z nikim nie mialam. Jednak jest bardzo toksycznym czlowiekiem i w naszym polrocznym zwiazku wiele razy doprowadzil mnie do placzu. Zerwalam z nim jednak nie moge sie uwolnic od myslenia o nim. Mysle,ze juz nikogo takiego nie spotkam. To jest wlasnie najgorsze i mega frustrujace.