Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia23

Cisza po pierwszym razie...

Polecane posty

Gość sonia23

Hej :) Mam 23 lata :) Zacznę od tego, ze jestem pewna siebie kobieta, nigdy nie miałam problemów z mężczyznami, po 4 letnim związku postanowiłam, ze przez jakiś czas chce byc sama i zająć sie swoim życiem... jednak pojawił sie on. Facet marzenie. Przystojny, umięśniony i błyskotliwy. Napisał do mnie, umówilismy sie na spotkanie i powiem jedno. Nigdy nie spotkałam mężczyzny, który tak by mi zaimponował swoim męstwem, silnym charakterem i zachowaniem. Pomimo tego, że juz wiedziałam ze chce więcej. Zachowałam dystans :) Spotkaliśmy sie jeszcze kilka razy, był juz pocałunek, smsy non stop. Był zachwycony mną a ja nim. W końcu dwa dni temu zaprosił mnie do siebie "na film" hehe :) No i stało sie wylądowaliśmy w łóżku i było cudownie! Idealnie, bez żadnych wpadek ani skrępowania. Kochaliśmy sie kilka razy, w różnych pozycjach. Był zachwycony i było to widać. Ja również ;)) Pózniej wróciłam do swojego mieszkania, napisałam miłego smsa, on napisał ze było mu cudownie, ja odpisałam a on juz nie odpisał aż do dziś. Minęły dwa dni. Może to nie jakoś wyjątkowo długo. Ale nie wiem co myślec... przed seksem kontakt niemal sie nie kończył a teraz taki zastój? W innych okolicznościach zrzuciłbym winę na to ze sie nie popisałam w lozku i facet sie zraził ale seks był świetny. Myślicie, ze to możliwe ze chodziło tylko i wyłącznie o seks i koniec.. żegnam Panią? :/ Nie chce ponownie pisac bo to on nie odpisał, nie odezwał sie. Wcześniej nie było z tym problemu. Dodam tylko ze nic mu sie nie stalo bo jest aktywny na portalach społecznościowych.. :) Co myślec? Czekac czy darować sobie znajomość... Podrawiam

Gość gość
Poczekaj do nastepnego weekendu. Nie pisz do niego , bo on sie przestraszy -jak kazdy facet.

Gość gość
A co tu roztrząsać?Dostał co chciał i koniec balu panno lalu. Proste jak drut.

Gość gość
Podobno jesli nie odezwie sie do 5 dni to po ptakach :( ale minęły dopiero dwa! Bądź dobrej myśli

Gość gość
Jeśli jest aktywny w sieci to już poluje na następną.

Gość gość
. . . chciałem tylko zaliczyć kolejną taką głupią i tyle, nie czekaj na odp

Gość gość
zaprosił cię na film teraz ten film montuje i będzie chciał sprzedać jak dobrze zapłacą to zerżnie cię jeszcze parę razy parę filmów nakręci i bujaj się mała !!! :) ale nie przejmuj się picza nie mydło nie wymydli się !!! :) 🖐️

Gość gośc0
i co dalej autorko?

Gość gość
Autorko facet dla seksu zapłaci gruba kasę a co mówiąc taki "zachód"dla niego. Brutalna prawda zlamas zabrał Ci coś co jest najcenniejsze w kobiecie.

Gość gość
Też bylam "cennym razem "...

Gość gość
Facet lubi zdobywać kobietę i zawsze zostawiałem te które dały mi za pierwszym razem No cóż tak mamy:)

Gość gość
00.29 fiut jesteś i tyle w temacie :) No cóż...bywa :)