Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mi tak nadskakuja?

Polecane posty

Gość gość
Nadskakuje sie czesto ludziom atrakcyjnym fizycznie albo bogatym taka prawda,niewazne czy jestes miła czy wredna chociaz faktycznie jak masz charakter ludzie bardziej sie z tobą liczą

Gość gość
gość dziś gość dziś ok. Jakiego charakteru? Jakie cechy? x jakas magia ktora przyciaga, silna osobowosc, z tym czlowiek sie rodzi

Gość gość
gość dziś gość dziś co ty możesz mówić o kierunach studiów ha ha ha,pochwal się swoimi to pogadamy x do kogo ty to powiedzialas, aktualnie studiuje prawo a taka prawda ze takie kierunki jak politologia, psychologia, administracja to szambo i tylko tłuki idą na takie kierunki, mądry i obrotny człowiek zawsze znajdzie pracę nawet bez wykształcenia, a jak juz pojdzie na studia to nie byle jakie, taki administracyjny papierek moze ci sie przydac w markecie

Gość gość
gość dziś AUTORKA to MITOMANKA,często to dotyka osoby rozchwiane emocjonalnie oraz o zmiennym nastroju. x bzdura wy chyba z domu nie wychodzicie, albo jestescie podli i chcecie sie dowartosciowac w necie bo normalnie nikt na was uwagi nie zwróci, nawet pies z kulawą nogą:) znam osobiście takie popularne i rozchwytywane osoby....nie trzeba wyglądu ni kasy... to jest ta magia

Gość gość
Szczerze, to prawo jest marny szczebelek ponad g****o kierunkami i jak koniecznie musisz studiować coś humanistycznego, no niech już będzie to prawo. No ale wielu do 30tki w kancy zapierdziela za groszę i szczerze wysiłek włożony nie jest tego warty, bo pieniądze bardzo średnie i patrz na ludzi którzy załapali się do branży 15 lat temu. Teraz tysiące kończy prawo co roku a ilu potrzeba? Większość potem robi w administracji lub na magazynie.

Gość gość
W korpo z gimnazjalnym? Coraz śmieszniejsze te prowokacje. Jakbyś napisała, że po studiach historycznych, ale z dobrą znajomością ang, to można by było uwierzyć.

Gość gość
gość wczoraj Szczerze, to prawo jest marny szczebelek ponad g****o kierunkami i jak koniecznie musisz studiować coś humanistycznego, no niech już będzie to prawo. No ale wielu do 30tki w kancy zapierdziela za groszę i szczerze wysiłek włożony nie jest tego warty, bo pieniądze bardzo średnie i patrz na ludzi którzy załapali się do branży 15 lat temu. Teraz tysiące kończy prawo co roku a ilu potrzeba? Większość potem robi w administracji lub na magazynie. x nie licz na to ze mnie urazisz albo bede sie z toba wyklocac, nie jestem taka glupia, powiedzialam prawde i zdania nie zmienię - idz na prawo o ile sie dostaniesz to zobaczysz jaki to "latwy i gowniany" kierunek :) albo na medycyne ,moze mnie przegonisz;) z prawem nikt nie bedzie robil na magazynie, chyba ze jako kierownik:Dale z gorszymi kierunkami owszem, poza tym mamy rodzinnie wyrobiona marke takze tego;)🖐️

Gość gość
Piszesz do innej osoby niż wcześniej. Polecam forum młodych prawników, tam znajdziesz odpowiedź czy warto. No ale trzeba było napisać od razu, że masz prawników w rodzinie, to trochę zmienia postać rzeczy. Ludzie z ulicy, bez kontaktów nie mają różowo. Poważnie, znam ludzi po prawnie co robią w sklepach, stacje benzynowe i magazyny. To jest kierunek masowy, jest nie tylko UW, UJ. Gość po zdaniu egzaminów na własnej działalności ma 3k w stolicy bo rynek tak zapchany. Nie mów mi nic o trudności studiowaniu prawa, bo to śmieszne:D

Gość gość
P.S. Nie pójdę na prawo, bo mi szkoda czasu. Chyba, że mi odbije na starość i pójdę na uniwersytet trzeciego wieku. Coś łatwego, akurat, żeby zachować umysł w dobrej kondycji.

Gość gość
dziś Prawo kobiecino możesz ukończyć co nie oznacza że dostaniesz się na aplikację, tam dopiero zobaczysz czy warto było się starać. Ktoś ci napisał prawdę że pracuje się w cudzej kancelarii za grosze a swoją jak ci się kiedyś uda otworzyć :):):)to pies z kulawą nogą nie wejdzie bo są bardziej znani zacni prawnicy z praktyką,zginiesz.Kancelarie są z dziada pradziada i nie myśl że jest łatwo się przebić. Najłatwiej jeszcze zrobić aplikację prokuratorską ale to robota dla szczególnych osób,nie wchodzę w to,dla mnie mało ambitne. Moja cała rodzina jest prawnicza i wiem co mówię więc nie staraj się przekonywać bo jeszcze niewiele wiesz.

Gość gość
23:55 Magie to masz w cyrku:) Powiedz ,czym może zaimponować w korporacji osoba po gimnazjum???? znasz choć biegle dwa języki? Czy masz pojęcie o matematyce,geometrii wykreślnej,całkach ? etc.. Ile książek przeczytałaś ,ile razy byłaś w teatrze o czym z kimś takim można porozmawiać? Więc przestań marzyć,to smutne że ktoś taki zamiast pomyśleć o edukacji siedzi i gryzmoli farmazony:)

Gość gość
Nie ma takiego etatu jak mgr.personalny.