Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta to zaproszenie do seksu

Polecane posty

Gość gość

i jak my nie mamy na was mieć ochoty?

Gość gość
lecz sie zboku

Gość gość
Przy matce i babce też tak masz? :D

Gość gość
jaki zboku ? to nie ja prowokuję

Gość gość
https://www.google.co.uk/search?q=a+ty+całuj+mnie&oq=a+ty&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l2j69i60l2.1616j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#mie=e,,a%20ty%20ca%C5%82uj%20mnie,H4sIAAAAAAAAAONgVuLRT9c3LDYwLazKLUt6xOjJLfDyxz1hKYdJa05eY7Ti4grOyC93zSvJLKkU0uFig7KUuASkUDRqMEjxcaGI8AAAcJEXY1wAAAA

Gość gość
wez sie za robote czubie

Gość gość
Gdybyście nie byli tak napaleni, to bylibyscie całkiem fajni i miło byłoby z wami spędzać czas :) Ale ta wasza chuc wszystko psuje :( Wszystko sprowadzacie do jednego, nawet szczery uśmiech odczytujecie jako zaproszenie do seksu.

Gość gość
Zaproszeniem do seksu są dla nich atrakcyjne dla nich kobiety, nieatrakcyjnych nie zauważają i nie rozpatrują w żadnych kategoriach - dla nich nie istnieją.

Gość gość
"nawet szczery uśmiech odczytujecie jako zaproszenie" X Az tyle ? Wystarczylo spojrzenie .

Gość gość
Nieatrakcyjne mają dobrze, przynajmniej mają święty spokój :P

Gość gość
"Az tyle ? Wystarczylo spojrzenie " x Kobieta patrzy w oczy, bo chce z nich wyczytać intencje, oczy są zwierciadlem duszy. Bo go lubi, bo on ma ładny kolor oczu itp. A facet, od razu myśli że chodzi o seks.

Gość gość
"Nieatrakcyjne mają dobrze, przynajmniej mają święty spokój jezyk.gif" - nie do końca, bo poza tym że są olewane, mogą być gorzej traktowane od ładniejszych a to już nie jest fajne.

Gość gość
gość dziś "Az tyle ? Wystarczylo spojrzenie " x Kobieta patrzy w oczy, bo chce z nich wyczytać intencje, oczy są zwierciadlem duszy. Bo go lubi, bo on ma ładny kolor oczu itp. A facet, od razu myśli że chodzi o seks. Zgłoś X Ja w sumie mialam przypadek , ze nawet nie specjalnie patrzylam w oczy , nie zwrocilam na to uwagi , a ktos cos wg niego wyczytal z nich , co nie bylo nawet prawda .

Gość gość
każda myśli o tym jeszcze więcej i intensywnej niż facet kobieta potrafi niemal non-stop marzyć i myśleć oraz nigdy się do tego nie przyznawać

Gość gość
oj kobieta kobieta. ja jestem spod byka i od dziecka mnie interesowala seksualnosc. pierwsza masturbacja ok 10 lat. potem od 5 klasy regularna masturbacja. potem przerwa na jakis czas i od 16 rz czy mam faceta czy nie to masturbuje sie na potege. mam wielki temperament i szybko mi sie nudzi seks z 1 . nie ukrywam ze duzo mysle o seksie.

Gość gość
Ja jestem spod byka, tylko, ze facetem, i jestem tak masakrycznie zboczony, że szkoda gadać, ale nie uprawiam seksu, ale mam inne dziwne fascynacje. Nie wiem, czy znak zodiaku ma z tym coś wspólnego, bo zauważyłem, że w każdym zodiaku rodzą się dewianci.

Gość gość
ja wiem, moja znajoma jest z facetem bykiem 37 lat i narzeka ze tylko by pracowal a z seksu jak ona nie zainicjuje to nici.

Gość gość
Ponoć faceci byki potrafią nieźle ****ać. Często kobiety sobie chwalą byków. W zodiakach, często uważa się ich za najlepszych kochanków razem ze skorpionami.

Gość gość
Akurat! Wprost przeciwnie!

Gość gość
wprost przeciwnie według ciebie ? Jedno zdanie, czy dwa wiele nie zmienia. Liczą się statystyki ogólne.

Gość gość
Moja znajoma daje na zawołanie a ja muszę się opierać jej. Taka namolna,że mi stoi na samą myśl. Nie jest ładna i nic szczególnego. Mam do niej pociąg, że mogę co godzinę, hak z nikim innym.

Gość gość
21:40 Jeżeli jesteś kobietą to musisz trafić na tego swojego a wtedy seks będzie nienudny. Mówię tak bo spotkałam takiego zwyczajnego, ale ma to coś, że jak mnie dotyka robi mi się mokro w chwilę a na plecach ciarki miłości i porządania. Także czekaj bo warto