Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje nad morzem!! doradzcie

Polecane posty

Gość gość

drogie mamy, szukamy miejscówki w jakims kurorcie nadmorskim. Jedziemy z 2,5 latkiem. Macie namiary na jakies fajne domki/apartamenty blisko morza przyjazne dzieciom, z placami zabaw, jakimis "świetlicami" w razie niepogody.

Gość gość
My jedziemy z 16 miesiecznym dzieckiem do Jastrzebiej Gory.Jestesmy z podkarpacia i sama podroz to bedzie wyzwanie.

Gość gość
Zapraszam do mnie. Moja żona wyjeżdża, zostanę sam z dzieckiem. Popilnujemy dzieci razem ;-)

Gość gość
Ja bylam rok temu z 5 latkiem w Sasinie( obok Stilo) , zero dodatkowych bodźców typu gofry na każdym kroku, czy glosna muzyka,ale nam o to chodzilo...plus fakt ze do samego morza trzeba dojść kilka km.,ale za to na plaży pustki i d.....nie rosnie :-)pytanie czy chce tak naprawdę odpoczac i sie zresetować czy po prostu gdzies pojechac?jak chcesz moc atrakcji to jest tez Łeba,tam masz lunapark na każdym kroku.

Gość gośćewwwa
Polecam wladyslawowo byłam z 6 latka. Kwatera za 90 zł doba za 3 osoby. Pokój bardzo ladny nowy czysty. Plac zabaw na przeciwko posesji.

Gość gość
Wpis w Google pokoje u basi wladyslawowo jachtowa 11

Gość gość
Jastrzębiej nie polecam. Zobacz zdjęcia na necie jakie schody trzeba pokonać by dotrzeć do plaży. Pokój mieliśmy na jachtowej we Władysławowie ale 2 dni jeździliśmy do debek jest tam piękna rzeka. Karwi jastrzębiej i koniecznie odwiedź hel tam jedynie znalazłam z córką muszelki

Gość mistera
Zobaczcie sobie domki letniskowe w Rogowie - http://palmrogowo.com/pl bardzo ładnie tam jest, spokojnie, także można wypocząć. Domki są nowoczesne zlokalizowane blisko morza, okolica jest bardzo ładna.

Bardzo często jestem na urolpie we Władysławowie i bardzo mi się tam podoba. Niestety jadąc co roku a nawet dwa razy do roku poznałam już jak działa przemysł turystyczny. Tanie kwatery wołają o pomstę do nieba (prl -owe zapadnięte tapczany, prysznice z ceratą jako kotara )z a nie wiele droższe oferują minimalny większy standard. Dla tego co roku odkładam pieniążki i instalujemy się w miejscu wygodnym. Bardzo lubimy jeździć do Władysławowa i wynajmujemy apartament od www.apartinfo.net w Gwieździe Morza.

Gość wawawawa
polecam Chłapowo koło Władysławowa, w internecie jest dużo ofert pokoi czy campingów, a miejscowośc fajna

Gość gość
Sarbinowo.

Gość gość
Karwia, sama znajdź miejsce, bo w tej miejscowości jest sporo fajnych noclegów.

Gość gość
trzeba byc zdrowo piznietym zeby jechac na wakacje nad polskie morze. zwlaszcza jak sie jest z poludnia Polski. Dwa razy sie skusilam i never ever. W Trojmiescie 15 stopni albo nawet nie, wiatr ze leb chce urwac, a dzwonie do rodziny z poludnia a oni mi mowia ze u nich30 stopni. nie wiem jak ludzie zyja nad morzem, moze to przyzwyczajenie ale mnie ta zimnapogoda i nieustanny wiatr wpedzilby w depresje.

Gość gość
Ja lubię odcinek między Darłówkiem a Rowami, bo tam są w miarę niskie wejścia na plażę. Można sobie wybrać pomiędzy kurortami a małymi spokojnymi wiochami :)

Gość gość
ja polecam Dębine koło Rowów,oddalona jakieś pare kilometrów,robiłyśmy spacerki przez las z wózkami...pusto na plaży i piękne klify,atrakcji poza sezonem brak ale w Rowach jest ich dużo również dla dzieci.

Gość gość
i dodam że niestety Pani parę postów wyżej ma racje,pogoda nad Polskim morzem pozostawia wiele do zyczenia,my przez 10 dni pod koniec czerwca po prostu marzliśmy,temperatura nie przekraczała 22 stopni,do tego silny wiatr taki że parawany i namioty na plaży rozkładałyśmy chyba z godzinę,o kąpieli w morzu nie ma co marzyć,co najwyżej moczenie stópek;)jedno trzeba przyznać,krajobrazy były piękne bo nasze plaże są piękne!!!

Gość Frankonis
Ja nad morze w tym roku jadę z namiotem. Kupiłem porządny ze strony domenasportowa.pl przetestowałem i żadna pogoda mu nie straszna. Wiadomo że koszty będą niskie i fajna zabawa myślę że to dobry pomysł na wakacje.

Gość Katarzyna34567
Witam, polecam wyjazd do Łeby. Jest to niezwykłe miasto, które zachwyca pięknym krajobrazem. Warto je odwiedzić. A co do noclegu to można go znaleźć na stronie http://wakacjenadmorzem.pl/ Pozdrawiam

Gość gość
Rownirz Jastrzebiej nie polecam jestem obok w Ostrowie w Jastrzebiej praktycznie brak plazy

Gość gość
ale nad jakim morzem - chyba nie polskim?