Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat i wyglądam już strasznie staro, mam zmarszczki, opadające powieki

Polecane posty

Gość gość

skrzywiony ryj, zęby mi sie psują okropnie... nie pije, nie pale, nie ćpam, zdrowo sie odzywiam a wyglądam gorzej niz spaślaki obżerające się schabowymi i chlającymi piwsko i cole z biedronki...dlaczego tak jest ?:( mojej mamie kazdy daje co najmniej 10 lat mniej a ja jak stara zdzira wygladam, mam taki podły wyraz twarzy, czy to od przewlekłego stresu i depresji w ktorej zyje od lat ? nie pamietam kiedy szczerze sie usmiechałam, zawsze jest to sztuczny usmiech jak prezenterki w telewizji

Gość gość
burek szmaciarzu opadajace cycki i powieki mam po mojej matce, ktora od notorycznego przebywania na sloncu ma skore sucha jak wior i zmarchy jak u 65 latki. skoncz p******ic tarmobrzeski szmoncu

Gość gość
Rzeczywiście od depresji zmienia się mimika twarzy. Dochodzi do tego niewyspanie.

Gość gość
Twarz jest odzwierciedleniem duszy człowieka. Wyglądasz tak jak na to zasługujesz,

Gość gość
A może Ci się po prostu wydaje, bo oceniasz siebie bardzo krytycznie.

Gość gość
szmatlafcu a co powiesz na to ze po tej stronie co opada mi powieka nie czuje miesni twarzy, moge z lekkoscia usmiechac sie na strone lewa, podnosic tam czolo mrugac okiem a z prawej strony tak nie moge, jakby mnie tam cos sciagnelo i hamowalo. albo mialam jakis mikrowylew albo uszkodzenie nerwu przy wyrywaniu zebu madrosci po tamtej stronie. co ty na to szmato

Gość gość
Właściwie, to wszystkiemu można zaradzić. Moim zdaniem operacje plastyczne to żaden wstyd. Ja robiłam sobie wygładzanie zmarszczek u http://piotrromanczuk.pl/ i uważam, że to był znakomity pomysł.

Gość gość
Gabinet Vici Clinic w Krakowie proponuj***ardzo wiele zabiegów na zmarszczki, w tym mezoterapię igłową. Polega ona na wstrzykiwaniu do skóry właściwej substancji, które mają zapobiegać jej starzeniu się, odżywiać ją i nawilżać. Efekty są bardzo widoczne, co wiem z doswiadczenia :)

Gość gość
odzywiasz sie zdrowo to co niby jesz????????????

Gość gość
Wszystko :-P

Gość gość
Przed chwilą, Eolka napisał:

na opadające powieki jedynie co może pomóc to : albo dobry makijaż alb po prostu zabieg blefaroplastyka. Moja mama jest po takim zabiegu w Dzięgielewska Instytucie Oka w Warszawie. Bardzo profesjonalni lekarze, a zabieg w pełni udany.

Moja stara była wczoraj w barze na Mariensztacie, przyszła z piz.ami pod oczami, czy też jej pomogą? Czy to tylko reklama? Hahahahaha.