Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorisa

Czy to jest forum dla upośledzonych

Polecane posty

Gość gość Dorisa

Czytam sobie tematy, wpisy i nie wierze??? Skąd wy się ludzie bierzecie? Macie w ogóle jakieś realne życie? Skąd w was tyle pogardy dla ludzi? Co wy sami sobą reprezentujecie? Jakie macie osiągnięcia w życiu? Skąd czerpiecie wiedzę o życiu?

Gość gość
Co to znaczy miec realne zycie? Czy np to znaczy obrabianie doop innym i uchlewanie pedalskiego ryja na imprezkach dla przyglupow?:D :p

Gość gość
Czego sie spodziewalas po lemingach i lewakach?

Gość gość Dorisa
08:01 Realne życie to praca, pasje, bliscy... Realne życie to doskonalenie się w szanowaniu ludzi, traktowaniu ich tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani. Realne życie to pozostawianie po sobie coś dobrego.

Gość gość
Praca i pasje to sie zgodze ale reszta to brednie.

Gość gość Dorisa
08:08 a ja uważam że to nie brednie, bo u mnie to się sprawdza. Nie jestem już małolata i coś o tym wiem.

Gość gość
Widać, że autorka tematu nowa w internetach. Użytkownicy kafe upośledzeni? Pfff.... poczytaj o forum "f23" :D

Gość gość Dorisa
08:23 pudło :-) Mam 48 lat i nie jestem nowa ,,w internetach.. :-) Buszowałam w nim już ponad 20 lat temu, pamiętam początki IRCa :-) Tam chamstwo się zdarzało ale nie było takie nagminne. Tyle że faktycznie, nie prowadzę bujnego życia w internecie. I nigdy z tym nie przesadzałam.

Gość gość
Zdecydowania - to forum dla upośledzonych umysłowo życiowych nieudaczników. Wystarczy poczytać.

Gość gość
Mój mąz zaspokaja się moimi brudnymi majtkami ;)

Gość gość
10:17 i co w związku z tym?

Gość gość
Zastanawiam się czy on jest normalny.:o

Gość gość
Pralkę oszczędza, wylizuje drachy do czysta, ale za to tryska na dywan :)

Gość gość
Niestety część społeczeństwa nie ma nic lepszego do roboty, niż siedzenie przy kompie z ręką w majtkach. To nie moja wina, ani twoja też nie, więc czym się niebogo przejmujesz ☺

Gość gość
gość dziś Czego sie spodziewalas po lemingach i lewakach? xx Poczytaj sobie posty i tematy, wtedy sie zorientujesz, ze absolutnie przewazajaca czesc forumowiczów to wyznawcy PISu , Korwina i narodowcy.

Gość gość
Kafeteria była i jest w jakimś sensie forum dla nieudaczników. Zmyślone historyki, onaniści, pełno też takich na erotycznym. Prowokacje o kupach, sikach, stopach. Na którym normalnym forum coś takiego ludzie wypisują ? Na innym byliby już dawno zjechani, albo zbanowani, a w realnym życiu dostaliby oklep. Kafeteria to faktycznie dno dna, poziom rynsztoku i takich samych osobników. Bez obrazy.

Gość gość Dorisa
Ale skąd np. bierze sie to, ze mężczyźni i kobiety tak bardzo ubliżają tu sobie nawzajem? To tak jakby wbrew logice i naturze.

Gość gość
na erotycznym dominuje anal, stopy i wspólna wizyta u ginekologa, która oswaja przed seksem grupowym.

Gość gość
Jeszcze cuckoldy :D Ale to banda onanistów wymyśla te głupie temaciki i prowokacje, podobnie jak tutaj to połowa tematów to prowokacje. Zbytnio nie wierzę w te historyjki wypisywane na tym forum, podobnie na erotyku.

Gość gość
coś takiego jak natura i logika, dla niektórych nie istnieje.Osoby w miarę zadowolone z życia mają ciekawsze zajęcia niż pisanie głupot na forum. Poza tym ogólnie, na jakimkolwiek forum często czym głupszy komentator, tym więcej ma do powiedzenia. Choćby ostatnio, w sprawie biletów na Eda Shirana. Miały się nie sprzedać, a poszły w godzinę, ogłoszono drugi koncert i zaraz głupie komentarze, a biletów znów zabrakło. Teraz niech mi ktoś wytłumaczy po co jakaś łajza, która w życiu nie była na koncercie, nie kupowała biletów i nie wie, że kupuje się dużo wcześniej, pisze głupoty? Wielu dziwnych ludzi zaśmieca tylko internet

Gość gość
dla upośledzonych hamowatych polakuf

Gość gość
Osoby w miarę zadowolone z życia mają ciekawsze zajęcia niż pisanie głupot na forum. xxx to po co tu siedzisz? piszesz głupoty na forum

Gość prof dr hab
To forum reprezentuje jeden z najwyższych poziomów w polskim Internecie!

Gość gość
zabawy z kałem, co myslicie?

Gość gość
Powiedział, co wiedział. Tępej istocie nie przyjdzie do głowy, że nie każdy tu siedzi. Ja sobie wchodzę czasem, jak mi się nudzi. Tak z telefonu, wifi w wielu miejscach jest, to sobie mogę wejść i co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?

Gość gość
17:42 nie pochlebiaj sobie, komu by sie chciało w ogóle ciebie łapać?

Gość gość
dokładnie, problem w tym, że w ogóle się nikomu nic nie chce. Oprócz żebrania o renty i zasiłki. A ty człowieku pracuj jak głupi, na całą armię darmozjadów i płać podatki ☺

Gość gość
bo tu są gimnazjaliści ,poczytaj komentarze w komentarzach np. msn dorosłych takie samo chamstwo tylko tematyka dotyczy polityki ,oczywiście to wielbiciele po

Gość gość
i nie kłam że tu pisowcy robią chlew ,tu nie masz połączenia z fb i nie sprawdzisz ,a to powyżej masz z buziuni wizerunkiem i upodobaniami w ulubionych

Gość gość
Tak ogólnie to jednak jest nudno ☹