Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina ukrywa fakt ,że urodzilam dziecko,bo poczelo sie przed slubem..smutno mi

Polecane posty

Gość gość

jest mi smutno ,bo moja rodzina wstydzi sie ,że zaszlam w ciaze przed slubem.są rodziną katolicką i porzadną ikieruja sie w zyciu głownie tym co pomyslą o nich inni ludzie. kiedy dawno niewidziana ciotka ,która przyjechala do nich na weekend zapytala co tam u mnie slychac i jak sie miewam ,to nie przyznali sie ,że wzielam slub i urodzilam dziecko.nie przyznali sie ze maja wnuczkę.. a ja urodzilam juz przeciez prawie dwa miesiace temu. doniosl mi o tym moj brat ,który byl tam wtedy . spytalam ich dlaczego nie przyznali sie ,to zaczeli mowic ,że po co maja sie przyznawać do tego? a przeciez mieliby sie czym pochwalić bo moj mąz jest cudownym facetem,jest cenionym inzynierem i dobrym czlowiekiem. niestety wszystkie zalety przyslania jedna wada...taka ,że dziecko zostalo poczęte przed slubem.nie mowia o tym nikomu ,że urodzilam ,bo boja sie ze ludzie sobie wyliczą dokladnie kiedy byl slub a kiedy urodzila sie moja zosia. najsmieszniejsze jest to ,że wszyscy ich sąsiedzi wiedza juz dawno ,że urodzilam i na pewno nawet do ciotki to dotarło.musiala sie niezle zastanawiać dlaczego ukrywaja ten fakt.

Gość gość
A czym się chwalic, każdy glupi potrafi zaciazyc

Gość gość
Bo wierzący dzieła się na.2 grupy: - Szczerze i prawdziwe wierzących dla których ciąża (przypomnę stan Błogosławiony!) jest powodem do radości i skoro zaszlas przed ślubem Bóg tak chcial i Wam zaufal, Bóg wiedział o tym dziecku jak Ciebie jeszcze nie było na świecie ani Twojej matki. To żaden wstyd!! - Druga grupa ludzi fałszywie pobożnych pod publiczke. Tzw. Faryzeusze dzisiejszych czasów.

Gość gość
Jak moglas d******y przed slubem? Nie rozumiem tego

Gość gość
Powiedz im jeszcze że zostało poczęte od tylca i przy włączonym świetle, a wcześniej był oral to egzorcyzmy na tobie przeprowadzą wyklną i wydziedziczą. A poważnie na pierwszej większej rodzinnej imprezie powinnaś wstać i powiedzieć że niby tacy fajni dziadkowie pod publikę a na co dzień wstydzą się wnuka i uważają cię za puszczalską bo zaszlas w ciążę przed ślubem, im będzie wtedy wstyd ja zobaczą wzrok wszystkich. Aa i sprawdź dokładnie datę urodzenia najstarszego dziecka i datę ślubu rodziców, zazwyczaj najgorliwsi katolicy na starość byli wcześniej bardzo imprezowi, nazbierało im się grzechów to teraz latają do kościoła.

Gość gość
Dziec***iszą tutaj wakacyjne prowokacje?:)