Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj tzw miesięcznica czyli akcja propagandowa partii rządzącej, żal

Polecane posty

Gość gość

wykorzystywanie tępych mas do celów politycznych... to samo co wczorajsza tzw pielgrzymka radia maryja i cała świta polityczna w pierwszym rzedzie i ich żałosne przemówienia - kempa, błaszczak, macierewicz i kilka mord ktorych nazwisk nie pamiętam

Gość gość
Na szczęście "tępa masa" wybrała rząd prawicowy. Dziękuję Ci autorze za taki szacunek do innego człowieka, innego wyborcy. tępa masa

Gość gość
jaki rząd prawicowy ? przeciez PIS to lewica jedyna partia prawicowa w tym kraju to partia Wolność (dawny Korwin)

Żyjemy podobno w demokracji - większość wyborców zagłosowała na PiS i dlatego ta partia rządzi. Proste. Jak ktoś myślał, że PO ma ma monopol na władzę to niech jedzie do Korei Pn i się przyjrzy jak to wygląda :D🖐️

Gość gość
przeciez PO-PIS-PSL to jedna i ta sama sitwa PIS robi miesiecznice a PO wciąga w to wszystko Frasyniuka, nie mam nic do faceta ale to komiczne co on wyprawia, tarza się po ulicy jak za komuny, wtedy pałowali ludzi i od razu do pierdla wsadzali, PO robi dokladnie to samo organizując marsz NA TRASIE tej miesiecznicy zamiast obok... to samo robią naziole robiąc marsze na trasie parady równości, celowo prowokują zeby bić i atakowac ludzi Mam wrażenie, ze ktoś wyżej za tym wszystkim stoi i sie smieje, cieszy sie ze ludzie nawzajem walczą ze sobą, klocą sie, biją, kler tez w tym uczestniczy, celowo pluje jadem zeby skłocic ludzi, podzielonym skłoconym narodem łatwiej sie steruje

Gość gość
PiS zrobił więcej dla Polski i Polaków niż wszystkie rządy do tej pory razem wzięte od 89 roku, przez ćwierć wieku rządziła Polską mafia za pomocą marionetek tajnych współpracowników typu Bolek, tylko po to żeby ją rozkradać i powoli doprowadzić do wymazania z mapy świata... Żeby porównywać PiS do po i pslu trzeba być naprawdę szują pokroju tych niedorozwojów z tych drugich, tak jak oni żyć w wirtualnej rzeczywistości, zaklinając ją do swoich potrzeb uniknięcia odpowiedzialności karnej :-D

Gość gość
Jeszcze Polska nie zginęła... a wy kacapy i folksdojcze wy/pier/da/laj/cie do siebie, bo u nas czeka was tylko kryminał a nie powrót do władzy :-D

A ja za miesiac jade do stolycy na miesiecznice. Biore kanapke z jajkiem i pieczarki zrobione wedlug nowego przepisu, ktory mozecie znalezc na moim blogu ;)

Gość gość
Bolek liczył na ,,swojego przyjaciela" Trumpa, ale jak usłyszał jego przemowę, jak zobaczył co Naród myśli o tajnych współpracownikach SBecji to mu ciśnienie skoczyło i pompka wysiadła, pewnie się cieszy bo dzisiejszej konfrontacji mógłby nie przeżyć... a jakie upokorzenie gdyby go wynieśli jak barana, na kupę gnoju rzucili :-D

Gość gość
Maciek ile razy dziennie walisz konia?

Gość gość
19.56 brzydzisz mnie

@gosc nie wale konia, jestem aktywny politycznie, kulinarnie i wedkarsko.