Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo chcialbym...

Polecane posty

Gość gość

...żeby jutro mogło się to zmienić Żebym mógł dać Ci, to co chcę Ci dawać i dostać to od Ciebie Tak bardzo chciałem dzisiaj Ci powiedzieć, że Mówię Ci co chcesz usłyszeć i mówię to dla Ciebie Tak mocno chciałem Twoich oczu, Twojej skóry  Tak bardzo chciałem Twoich dłoni, tak mocno czułem to Tak bardzo chciałem obok być, nie myśląc ile to kosztuje Tak mocno czułem to, tak bardzo byłaś mi potrzebna Tak bardzo chciałem być potrzebny Ci,  Niezbędny tak jak Ty mi do dziś Tak bardzo byłaś jedna, jak nigdy, nigdy nikt Tak bardzo mocno chciałem z Tobą żyć Tak mocno byłem pewny, czekałem kiedy powiesz mi Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty  To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i… Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół i  Nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze,  Że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół  Ale kocham Cię, kocham, wciąż Cię kocham, k***a I nie znam już innych słów, to jest zbyt trudne

Gość gość
kolejne wynaturzenie słabego człowieka Macie nieuporządkowane pragnienia i dlatego tak jest Człowiekiem nie mogą kierować tylko uczucia, tylko wewnętrzne zawirowanie. Zaproście do współpracy w końcu też rozum...

Gość gość
Pierwszy kawałek, po przesłuchaniu którego zaczęłam słuchać rapu. Bardzo emocjonalny, bardzo osobisty...

Gość gość
12:16 Łatwo Tobie powiedzieć: "Zaproście rozum do współpracy"....Żeby to wszystko było takie proste i jednoznaczne, jak się Tobie wydaje...

Gość gość
12 52 więcej modlitwy...

Gość gość
Miłości nie da się traktować zero jedynkowo

Gość gość
13:41 A w czym ta modlitwa pomoże? Jakoś modlitwa nie uzdrawia większości ciężko chorych na raka, chociaż rodzina się gorliwie modli za chorą osobę...

Gość gość
Może modlą się bez wiary. Nie chodzi o słowa i ilość czasu spędzonego na modlitwie tylko o wiarę. Więc równie dobrze to może być jedno słowo. I uwaga najważniejsze to wierzyć że już to otrzymaliśmy a nie dopiero otrzymamy.

Gość gość
był sobie chłopak co marzenia miał pisał swoje teksty życie swoje znał chciałby żyć inaczej czymś podzielić się lecz nikogo nie było kto by brał o nie czasem pisał coś lecz brakowało słów więc pamięcią powracał do cudownych snów kiedyś chciał coś mieć lecz zapomniał już jego smutne teksty pokrył gruby kurz dostać swoją szansę chociaż jeden raz ciągle na nią czekał wszystko zabrał czas.

Gość gość
Współczuję ludziom którzy wierzą w fikcyjne postaci takie jak Bóg. Macie doszczętnie wyprane mózgi i wierzycie w jakieś "cuda" które nigdy nie miały miejsca albo w życie po śmierci bo boicie się prawdy czyli tego że po śmierci nie ma już niczego. Nie ma żadnej duszy która będzie sobie żyła wiecznie.

Gość gość
Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię

Gość gość
Tez cie kocham. Tylko musze udawc ze nie

Gość gość
21:15 obyście tylko potem oboje nie żałowali jak sie nie umiecie / czy boicie okreslic

Gość gość
Ja też udaje, że nie :(

Gość K11b
Biedactwo

Gość gość
Brakuje nam szczerej rozmowy. Za duzo myslimy co ludzie powiedza. I dlatego jest jak jest.

Gość gość
Co ludzie powiedzą to jedno, ale najtrudniejsze to przyznać się nam wzajemnie przed sobą

Gość gość
Oboje sie kochamy a udajemy ze nigdy nic. Sami sie ranimy i nol zadajemy

Gość gość
23:12 Autor?

Gość gość
Szkoda ze napewno to ty nie jestes tym moim ukochanym facetem. Ale pieknie piszesz o niej

Gość gość
Szkoda :( ale jest chociaz ulamek procentu ze ona kiedys trafi tutaj i poczyta o tym :)

Gość gość
Ciezko jest nam przyznac sie przed soba choc oboje wiemy :( dlaczego nie mozemy tego zmienic poprostu? Reszta mnie nie nie interesuje bo to nasze zycie i chce tylko zebys byla szczesliwa :) tylko wtedy osiagne szczescie :)

Gość gość
Oczy mówią wszystko :)

Gość gość
mnie wnerwia fakt że zmarnowalsm tyle czasu na tą nawet nie mogę napisać znajomość.

Gość gość
Czekam na szczerą rozmowę. Ale kto odważy się pierwszy podjąć ten trudny temat?

Gość gość
Dopijam kawę i jadę... znów nie skupiona na drodze, myślami błądząca... Ale obiecuję max.180/h ;) Miłego dnia

Gość gość
Byc moze temat trudny ale tylko tyle nas dzieli od szczescia ;) Nie jezdzij tak szybko ;)

Gość gość
06.36 ;) O tak...oczy mowia wszystko :) a Ty musialas w nich to widziec.Nie uwierze ze bylo inaczej.Na prozno szukac informacji o innej przy moim boku.To miejsce jest tylko dla jednej jedynej :)

Gość gość
Nie jeździć jak boeing 777 ? ;)