Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o młodych chłopakach w BMW? Kończą szkołę i kupują BMW

Polecane posty

Gość gość

za 5 tysięcy. Wiadomo co to za auto. Stare, ale BMW a oni? W zabudowanym jeżdżą 130 km/h Czy to Stan umysłu? czy młodzieńcza nieodpowiedzialność?

Gość gość
bmw za 5 tysi to spawane ze trzech egzemplarzy. Oczywiście e36 w coupe tylno napędowe, a jak...

Gość gość
To stan umysłu ale zarówno w matizie czy w bmw. Generalnie do marki samochodu przykładają uwagę ludzie biedni.

Gość gość
Taaa bo samochody luksusowe produkują dla biedaków żeby się cieszyli :-D

Gość gość
Samochody luksusowe produk7ja dla tych którzy mogą je sobie kupić za 2-3 pensje a nie dla ludzi którzy oszczędzają na nie 10 lat.

Gość gość
Głupota i brak wyobraźni. Sam jestem młodym kierowcą i powiem wam, że to co sie dzieje na drogach to jakieś k***** nieporozumienie jest. I nie ważne czy młodzi czy starzy bo i jedni i drudzy odp*****laja takie manewry, że głowa boli... ale fakt faktem jest, że małe pryszczate s*******nki przeginaja. Wejdzie do tego gruzu 1.6 do 2.0 max i Kozaczy j******c jakby był nie wiadomo kim. Mistrz prostej i tyle. Zakrety to mało tarcz i klockow nie spali ale prosta to po 160 lata... Szkoda tylko ludzi, którzy giną od takich j******h idiotow.

Gość Roska23
nie wrzucałabym wszystkich do jednego worka... wiadomo, ze każdy chce taki wóz jak jest młody. to czemu nie? uczą się o niego dbać, sprzątają na pewno częściej niż własny pokój :P mój chłopak to nawet zwraca uwagę na pielęgnacje kokpitu od kiedy kupił Polo Cockpit K2. I nie wide w ty nic złego. no ale oczywiście pod warunkiem ze z prędkością nie przesadzają.

Gość gość
13:41 Żałosna reklama....