Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil35lat

Jestem 35 letnim mężczyzną i uważam nie ma nic piękniejszego od pupci nastolatki

Polecane posty

Gość kamil35lat

Taka prawda gdy widzę nagie ciało dziewczyny w wieku 16 19 lat mam łzy w oczach.

Gość gość
ja bym wylizał taki tyłeczek, ale mam 64 lata

Gość gość
trzeba was zgłosić do prokuratury. W pierdlu takim najbardziej dobierają się do tyłka.

Gość gość
Zgłosić za co? Przecież seks jest legalny od 15 roku życia

Gość Trynkiewicz
Ja też tak uważam... Mniam.

Gość gość
Kupa nastolatki jest nawet znośna... Ale jak stara baba nasra to ręce do modlitwy składać... Masakra!!!

Gość gość
Skoro gadanie o "pupci szesnastolatki" jest wg ciebie karalne, to jakim cudem wybory miss nastolatek polski, w których PIĘTNASTOLATKI pozują w bikini, są puszczane w publicznej telewizji kablowej całkowicie legalnie?

Gość gość
ja gadam tylko o kupie nastolatki bo tylko to mnie kręci, tym żyję, ale nastolatka musi być chuda a wszystkie są takie grube:(

Gość gość
16:42: świat zszedł na psy. Nie powinno być żadnych wyborów nastolatek, bo to tylko pożywka dla zboczeńców. W kontekście seksualnym powinny być przedstawiane tylko dorosłe osoby.

Gość gość
a niby dlaczego teraz mają być przedstawiane tylko dorosłe osoby skoro od lat było inaczej? Dzieci mają silniejszą seksualność niż dorośli i zawsze tak było, i te 2 płaszczyzny jakoś z sobą koegzystowały. Dzieci mają swoje zabawy w doktora a dorośli swoje. Nie ma tu żadnych czarownic.

Gość kamil35lat
Nagie ciało nastolatki wywołuje to mistyczne doznanie jakie próbowali uchwycić poeci od zarania dziejów.

Gość gość
16:52 O hooj... "Dzieci mają silniejszą seksualność niż dorośli..." Chyba mamy pedofila na forum :/ Zgłoście go czym prędzej ludzie, bo to przestało być już śmieszne... :/

Gość gość
jako dziecko zawsze rżnąłem w myślach nauczycielkę

Gość gość
Nic mu nie zrobią, jeżeli udowodni, iż pisząc "dzieci" mial na myśli osoby +15 lat.

Gość kamil35lat
Mnie chodziło o młode dziewczyny

Gość gość
16:58 Nie wiem gdzie ty żyjesz, ale ja jeszcze nie widziałem, żeby 15+ bawiły się w doktora...

Gość gość
Jestem 25-latką i uważam, że nie ma nic piękniejszego niż młode, umięśnione męskie ciało w wieku 23 -30 lat :)

Gość gość
17:01 Dawno nie czytałem, żeby 25 latka zachwycała się ciałem rówieśników. Kobiety na tym forum i w twoim wieku to piszą anonse do 40-50 latków

Gość gość
Ponieważ zamiast "zabawy w doktora" bawią się w dawanie krocza każdemu na suto zakrapianych balangach. Aniela Bogusz (samizwańcza nauczycielka seksu), której widownię stanowi szczylnia 13-16 lat, sama przyznała w jednym ze swoich filmików na yt, że straciła dziewictwo w wieku ledwo 13 lat....

Gość gość
umięśnione ciałko to mają babochłopy

Gość gość
ja mam brzuch taki, że nawet jak żenię kreta z porcelaną to sadełko trzymam na kolanach a młode dziewuszki do mnie lgną jak muchy do lepa. taki 23 lata to ni ma ni mięśni ni brzucha. tylko 60 plus:)

Gość gość
"Kobiety na tym forum i w twoim wieku to piszą anonse do 40-50 latków" x hahah, 40-50-latek to już stary grzyb, nie rozśmieszaj mnie :D

Gość gość
zadbany 40-50 latek to nie grzyb. Chyba, że w rodzinie masz przykłady zgrzybiałych 40latków, współczuję ci dziecko.

Gość kamil35lat
taka prawda

Gość gość
Niby +40 latkowie to stare grzyby a mimo to to właśnie oni mają największe wzięcie wśród polskich studentek, zwłaszcza ci ze Skandynawii.

Gość gość
40-50 latek może zachwycać 25-latkę, ale swoim portfelem a nie ciałem. Kobietom fizycznie podobają się mężczyźni wieku 25-30.

Gość gość
Kobietom podobają się faceci 25-30 a facetom dziewczyny 16-19 lat, wiem z obserwacji otoczenia. Chodzę do drugiej klasy technikum, połowa dziewczyn w mojej klasie ma za chłopaków facetów znacznie starszych, rekordzistka umawia się 32latkiem a sama ma jeszcze 16 lat

Gość gość
Mi tam podoba się 42latek a jestem prawie połowę młodsza :)

Gość gość
Hahaha i w takich tematach wychodzi na wierzch głupota ludzi, ich nieznajomość prawa. Zgłosić do prokuratury za coś, co jest legalne?

Gość gość
stare dziady nie są atrakcyjne fizycznie tylko czasami portfelowo