Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna z gołym brzuchem.. ?

Polecane posty

Gość gość

Hejka.. Wymarzyłam sobie ślub w stylu boho, plenerowy przy jakimś lasku.. Stwierdziłam, że super będzie pasowała do niego suknia w tym stylu http://wizaz.pl/forum/attachment.phpattachmentid=7142251&;stc=1&d=1499601019 Pokazywałam ją koleżanką i uważają, ze jest ładna, ale dziś gadałam z moją przyszłą bratową i ona twierdzi, że kto to w ogóle widział, żeby na wesele się ubierać w taką sukienkę ( chodziło jej o ten odkryty brzuch ) I nie wiem czy to wynika ze złego gustu ( no bo umówmy się najlepszego nie ma ) czy z zazdrości, że mam ładną figurę i mogę się nią pochwalić, czy ze zwykłej troski .. Jak uważacie ?

Gość gość
Tylko goły brzuch?Strasznie mainstreamowo. Ja bym wzięła taką, w której widać gołą dupę.

Gość gość
Boże, w Ameryce mnóstwo lasek takie zakłada i nikt nie robi z tego problemu, a tutaj pokazanie 2 cm talii to już tragedia i równa się z pokazaniem d**y. Jeżeli masz figurę jak ta modelka to się nie wachaj, bo jest bardzo ładna.

Gość gość
To nie jest sukienka lecz bluzka ze spódnicą... Szczerze, nic szczególnego i nie do końca boho :-)

Gość gość
no faktycznie, ale nazwałam sukienką upraszczając... A jaka suknia jest wg ciebie boho ? mozesz podać jakiś przyklad ?

Gość gość
Zaledwie kawałek brzucha. Nie przejmuj się tym, że zbyt wiele odsłania.