Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BEDE POKAZYWALA KAFETERIANOM MOJE CZESCI CIALA

Polecane posty

Gość gość

Codziennie punktualnie o 22:00 bede wstawiala jedno zdjecie, za kazdym razem bedzie pokazana inna czesc mojego ciala. Oczekuje zachwytu nade mna i bycia na topie na tym forum. Jesli moje tematy nie beda mialy "wziecia" i nie bede ubostwiana przez tutejszych Panow to nie dam wiecej zdjec i nie zobaczycie najciekawszego:P Dzisiaj wieczorem beda moje dlonie, w nastepnych dniach pokaze wam: rece, ramiona i plecy, szyje i glowe od tylu, brzuszek, uda, lydki i stopy, potem cale nozki, a nastepnie posladki, potem wrocimy do twarzy - pokaze wam moje oczy, nosek, usta, a na sam koniec dopiero esencja mojej kobiecosci czyli biust, cipka oraz na sam koniec cos co was panowie bardzo kreci moja dziurka analna:P startujemy od dzisiaj punktualnie o 22:00 wstawie pierwsza fotke z zarejestrowanego nicku, jakiego? O tym lobuziaki przekonacie sie wieczorem:P Dodam tylko ze mam 23 lata, biust 85C, mam 167cm wzrostu i waze 53kg, stopka rozmiar 36

Gość gość
jak narazie widze zainteresowanie zerowe.. podobno tyle napalonych prawiczkow tutaj a jakos tego nie widac, no ale dobrze ja sie zatem nie bede narzucala

Gość Robert Steadmann
Mam was gdzieś kut‪asy 🖐️