Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil35lat

Jestem 35 letnim mężczyzną i uważam nie ma nic piękniejszego od pupci nastolatki

Polecane posty

Gość kamil35lat

Taka prawda, gdy widzę dziewczyny w wieku 16 19 lat mam łzy w oczach. :D

Gość gość
Jest cos piękniejsze go. Widok tej samej pupci zza szkockiej kraty. Pedofilu.

Gość gość
Skoro to pedofilia, to czemu jednocześnie seks jest dozwolony prawnie od 15 roku życia?

Gość gość
Zanim zaczniesz rzucać "pedofilami" na prawo i lewo najpierw zapoznaj się ze znaczeniem tego slowa i prawem (art. 200 k.k.), co?

Gość gość
tylko takie nastoletnie to nie chcą takich starych zboków jak ty

Gość gość
"nastoletnie to nie chcą takich starych zboków (...)" Jako osoba, która w tym roku skończyła gimnazjum jestem odmiennego zdania. Doszło do takich absurdów, że dyrekcja szkoły została przez radę rodziców zmuszona wprowadzić zakaz wjazdu na parking osobom spoza szkoły. Resztę domyśl się sam. I to nie byle jakie gimnazjum, ale znajdujace się w samej stolicy!

Gość gość
Nie znasz realiów skoro nie wiesz jak sie puszczają nastolatki.

Gość gość
Przecież te wszystkie historie o studentkach na utrzymaniu skandynawskich tatuśków (sugar dating) lub przygodach na erasmusie nie biorą się znikąd. Skala tego zjawiska jest, można rzec, ogólnoświatowa.

Gość jajcarek
O zesz !!!! Od razu zrobilem 15 poklonow,po tym jak napisales:" I to nie byle jakie gimnazjum, ale znajdujace się w samej stolicy! " Taaa.W SAMEJ STOLYCY !!!1 No zesz kuzwa !!!!Ajajaj...w stolycy !!!!Ide znowu odwalic 15 poklonow !!!!

Gość czemunienie
A mi sie podobaja pupcie kobiet.W ogole kobiet 9i mam tu na mysli zgrabne,odstajace tyleczki z przeslicznymi bioderkami.No i koniecznie ta pupcia musi sie znajdowac powyzej slicznych,szczuplych,kobiecych nozek.Mniam !!!

Gość gość
To teraz idź i zrób kilka pokłonów tym swoim zakutym łbem o ścianę

Gość gość
przecież nie ma gorszej patologi niż stolica. To jest ewenement w skali kraju. Największe chamstwo i buractwo rodzi się właśnie tam.

Gość gość
No niestety 35 letnie baby to już mają dupska nie pupcie bo nie dbają o siebie

Gość gość
Jakie zabawne. Naprawdę jest jeszcze ktoś kto uważa że wielkość tyłka zależy od wieku? No to czemu ja widzę na ulicach Poznania pełno wielkodupiastych , karmionych mcdonaldem nastolatek a właśnie pokolenie 30- 40 latek ma mniejsze masy a co za tym idzie tyłki?

Gość fajna babkahio9
Faktycznie,czesto polskie nastolatki są tłuste i zapuszczone,sama mam 40 lat i codziennie śmigam na fitness,tyłka i cycków moze mi pozazdroscic nie jedna młoda

Gość dojrzały gosc
A ja mam 45 lat i tez patrze z podziwem na pupcie nastolatek,nie wierze ze jakikolwiek facet nie marzy o takich jakie widuje na ulicy w króciutkich spodenkach z dzinsu wrzynających sie w pupe

Gość gość
pupcia nastki miodzik poprostu

Gość gość
Towarzystwo marzycieli starych zboków się odnalazło. Dziewczyny musimy się pilnować!!!!!

Gość gość
Ha, i myślisz, że to "pilnowanie się" coś zmieni? Nikt nawet nie zwraca uwagi na "pilnujace się" kobiety, ponieważ stanowią ledwie kilka procent wszystkich kobiet. Powiesz facetowi, że się szanujesz? Zostawi Cię / nawet okiem nie kiwnie na Ciebie, ponieważ wie, iż twoje miejsce może z łatwością zastąpić sobie setkami innych dziewczyn, dla których seks nie jest problemem.

Gość gość
17.38 czy tylko ja zauważyłam jaki Twoj wpis jest żałosny. Takich mocnych w gębie w sieci jest masa ;) Się staremu zbokowi marzą setki chętnych :D Jak jedna z Tobą pojdzie to ciesz się dziadku :)

Gość gość
Wypowiadaj sie za siebie 1738 bo ja jestem facetem i dla mnie ważne jest czy kobieta się szanuje. K***y za żonę to bym w zyciu nie chciał. Młodzi teraz mają ciężko bo nastolatki juz są z takim "przebiegiem", że głowa mała. Dla mnie taka 40 ze ślicznym tyleczkiem jest kwintesencją kobiecości. Jeżeli kobieta dba o siebie to nawet kobietka 50 + będzie miała slodki i jędrny tyleczek ;)

Gość staryzbok
bendziemy atakować ładne pupcie

Gość gość
"dziadku" :D Nawet nie sądziłem, ze dziadkiem zostaje się już w wieku 18 lat :D A pisałem to z własnych obserwacji i doświadczeń. "Twoj wpis jest żałosny" żałosne to jest ublizanie komuś za mówienie prawdy.

Gość młodydzbok
No tak a co tak sobie pupcia to pupcia zwłaszcza młoda

Gość stalec
stolec się prostuje

Gość gość
18 lat? To teraz wiadomo skad taki ton rozumowania. Imponuja ci nastolatki dupodajki, ktore sie nie szanują. Co ty mozesz wiedziec o "prawdzie" dziecko ;)

Gość gość
17.38 przeciez Ty nawet nie mozesz nazywac siebie facetem. Co Ty wiesz o szanowaniu sie kobiet. Ty jesteś dzieciak w wieku gdy rajcuha ciebie dupidajki. Zmienisz zdanie ;) Tylko musisz dorosnąć.

Gość gość
A, ze piszesz z wlasnych obserwacji to wierzę. Teraz jak ktos wyzej napisał naxtolatki mają taki przebieg , że glowa mała. Na szczescie to obserwacje dzieciaka bo prawdziwy dorosly facet nigdy nie napissze, ze kobieta ktora się szanuje jest zła ;) Dzieci mają wakacje i wszystko jasne :D

Gość gość
To fakt, co taki 18 latek moze wiedziec o zyciu i szanowaniu się kobiet. Jest w wieku gdy chormony buzuja i patrzy, żeby w******* wszystko co na drzewo nie ucieka :)

Gość gość
"facet nigdy nie napissze, ze kobieta ktora się szanuje jest zła " to teraz wskaż, w którym miejscu coś takiego napisałem. Powodzenia! :)