Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny

Polecane posty

Gość gość

Nie rozmawiamy o tym ze swoim facetem tylko on odrazu przechodzi do rzeczy. Boje się zrobić mu loda. Chciałabym, żeby sam zaproponował. Mam z nim jakoś o tym pogadać?

Gość gość
po co rozmawiać, możesz w grze wstępnej trochę go popieścić. ja z moim kochamy się od 10 lat a jeszcze nie zrobiłam mu pełnego, jakoś tak mam blokadę, ale jak najbardziej są pieszczoty w ramach gry wstępnej.

Gość dona45
Ty chcesz pieścić go na rozkaz ,na żądanie ?Wszelkie pieszczoty są spontaniczne a nie typu: to zrób mi teraz loda. Weź się opanuj dziewczyno.Całujesz go ,pieścisz jego klatę,brzuch,stopniowo przechodzisz coraz niżej i w końcu bierzesz do ust jego męskość .To tak na początek,bo później będziesz szybciaj do tego przechodziła .Zapewniam cię,że on na to bardzo czeka i może nawet założył topik o temacie :Robię mojej dziewczynie minetkę a ona loda nie zrobiła mi ani razu,co z nią nie tak?

Gość gość
to lepiej zacznij mu robić, bo pewnie w 11 roku pewnie dowiesz się, że inna jednak robi pełnego. Wiem co mówię, faceci to uwielbiają i jeśli same mu tego nie dacie, poszuka gdzie indziej. niezależnie od tego, jak bardzo was kocha- nie robicie loda- sprawdźcie, czy wasz ukochany nie jeździ na lodzika do Swietlany przy drodze. Obstawiam, że jeździ. :-)