Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Guzek w miejscu intymnym! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu w miejscu intymnym obok pachwiny mam kulke pod skóra, ciagle wycieka z tego miejsca dużo krwi i czasami ropa. Co to może byc ???

Gość gość
Slonce, nie panikuj. W okresie letnim bardzo czesto sie to zdarza. To czyrak, zapalenie mieszka wlosowego spowodowane bakteria najczesciej gronkowcem. Mialam to samo rok temu. Chirurg w koncu wycial i wyczyscil. Niestety po miesiacu to samo. Poczytalam w necie i znalazlam skuteczna pomoc. Olejek z drzewa herbacianego do kupienia w aptece koszt okolo 12 zl. Wstaw buteleczke z olejkiem do kubka z ciepla woda aby go rozgrzac i smaruj nawet kilkanacie razy dziennie. Zaklejaj plasterkiem. Jak juz samo peknie to smaruj tak przez kilka dni nadal. Nie powtorzylo mi sie juz to dziadostwo. Dzialaj jak najszybciej.

Gość gość
Lekarz faszerowal mnie dodatkowo antybiotykami, ktore i tak nie pomogaly. Naprawde zrob co napisalam z tym olejkiem z drzewa herbacianego.

Gość gość
W zadnym wypadku NIE WYCISKAJ TEGO! Musi samo peknac i po peknieciu nadal wcierac kropelki olejku.

Gość gość
miałam i czesto sie odnawial.. po prostu przekłuwałam, wycisnelam i spryskałam octaniseptem.. dopoki tak nie zrobilam to bolało a pozniej ulzyło..pytalam gina co to jest to powiedziala ze czesto jakis gruczol sie zaczopuje i tak sie dzieje i ze dobrze zrobilam tak jak zrobilam... Wiadomo nie jest to bezbolesne ale cos za cos