Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Kasię

Polecane posty

Gość gość

Kocham Kasię

Gość gość
cieszy mnie to bardzo...

Gość gość
znowu ?

Gość gość
Co znowu?

Gość gość
Kasiu kocham Cię i tęsknie za Tobą - Daniel

Gość gośćKasia
Daniel, też Cię kocham, ale wiem, że masz problemy. Chciałabym móc Cię z nich wyciągnąć, ale obawiam się, że Ty nie docenisz mojej chęci pomocy i zniszczysz psychicznie nas oboje :o

Gość gość
10:05 Kasiu nie jest mi łatwo w życiu sama wiesz, ale Ty już masz poukładane życie i nie mogę w nie ingerować, już na zawsze pozostaniesz gdzieś tam w moim sercu, nie zapomnę Cię...Nie mogę rozwalić Ci szczęsliwego życia :(

Gość gość
Ono nie jest aż tak w pełni szczęśliwe jak się wydaje. Ale z Tobą mogłoby być jeszcze bardziej szczęśliwe lub jeszcze bardziej nieszczęśliwe. Chodzi mi o Twoją skłonność do lekkomyślnego pakowania się w problemy. Gdyby nie to, że masz zbyt luźne podejście do zbyt wielu spraw, wielu problemów mógłbyś z powodzeniem uniknąć.

Gość gość
Podbijam, więc mi odpowiedz. Kasia

Gość gość
Jeżeli czujesz, że mógłbyś mi zniszczyć moje po części ułożone, aczkolwiek nie do końca szczęśliwe życie przez swoje ciągłe pakowanie się w różne problemy, to napisz mi tu o tym. Kasia

Gość gość
Kasiu nie mogę Ci tego zrobić, masz już męża i dziecko. Ty również dużo mi pomogłaś, ja starałem sie byśmy zostali przyjaciółmi ale niestety stalo sie inaczej. Myślałem ze juz nie chcesz sie ze mną kumplować, pisać, spotykać sie, dlatego trzeba dalem Ci czas na to byś spokojnie podeszła do naszej znajomości, pochyliła się nad nią. Nie wiem czy dam radę jeszcze być twoim przyjacielem, gdyż poczułem do Ciebie coś więcej. Ale wiem ze razem i tak nie możemy być. Bądź szczęśliwa z nim :/

Gość gość
Z mojej strony zawsze będzie dużo więcej niż tylko przyjaźń. Kasia

Gość gość
Nawet nie mozemy sie razem spotkać i nacieszyć rozmową i sobą i tego co kiedyś było...

Gość gość
Nie wszystko juz bylo jutro czeka na swój czas

Gość gość
Kiedyś wszystkiego było za mało, noce były zbyt krótkie, żebym mogła się Tobą nacieszyć, a czas bez Ciebie dłużył się jak wieczność. Dopiero nowy mężczyzna zapełnił pustkę po Tobie. Kasia

Gość gość
Kasiu wiem, że nie możemy być razem ale czy nie możemy nadal się przyjaźnić? Daniel