Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiego kolege mam

Zaryzykowac czy nie

Polecane posty

Gość takiego kolege mam

Mam takiego kolege ktory mi sie podoba tylko nie wiem czy jest niesmialy czy po prostu mnie lubi i nic wiecej. Z jednej strony daje mi do zrozumienia ze mu sie podobam, z drugiej nie wychodzi z zadna inicjatywa spotkania. I wlasnie tego nie rozumiem bo bylo ku temu kilka okazji ale wydaje mi sie ze on czeka na moj ruch. Kilka razy zaprosilam go w wiekszym gronie to nie mogl ale to z racji tego ze konczył pozno. Jak wychodze z pracy przed nim to pyta sie jakie mam plany tak jakby zagadywal o spotkanie ale nie wprost. Ostatnio wlasnie powiedzial co robie bo on tez za niedlugo konczy i tak mi sie wydaje ze sugerowal abym na niego poczekala i poszlibysmy na piwo ale dlaczego nie wprost? Bada sytuacje? Wczesniej wspomnial ze ma plany isc na siłownie wiec nic nie proponowałam. Nie wiem czy on mnie jakos podchodzi ?

Gość takiego kolege mam
Nikt nic nie doradzi..

O rany... Po prostu jak następnym razem będzie cię zagadywał, to spytaj wprost, o co mu chodzi. Jeśli np. znów zapyta, o której kończysz i czy masz jakieś plany na popołudnie, powiedz mu prosto z mostu coś w stylu: "A co, chcesz mnie gdzieś zaprosić? Jeśli tak, to bardzo chętnie wybiorę się z tobą na kawę, akurat mam wolną chwilę po pracy". To takie trudne?