Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopina

Co jest ze mną nie tak? Żonaty 30 latek

Polecane posty

Gość Chłopina

Od jakiegoś czasu niesamowicie kręci mnie uległość, chciałbym na zawołanie lizać mojej Pani Cipke, chce by posuneła mnie straponem, masakra eh i takie rzeczy mam w głowie do tego wydaje mi się że moge byc bi. Oczywiscie żona nie jest przychylna takim rzeczom lekko probowalem jej powiedziec co mnie kreci ale nie reaguje pozytywnie ;] pragne tego i niv nie poradze chociez wiem ze to dziwne itd

Gość Chłopina
Czy jest Pani ktora byla by zadowolona z takich zachcianek meza?

Gość gość
Ja bym była. Lubię się zabawić a mój nie.

Gość Chłopina
Ogolnie jestem z wawy a Ty:)

Gość gość
Jestem starsza od ciebie i z południa. Nie interesują mnie takie znajomości internetowe.

Gość Chłopina
Wiek mi nie przeszkadza wrecz przeciwnie :)ogolnie dobrze miec z kim chociqz pogadac o takich rzeczach ale jasne rozumiem

Gość gość
Yebnij sie cegłom chłopie w ten gupi sagan

Gość gość
Każdy coś ma fantazje itd a jak nie ma to się nie przyznaje że ma :P

Gość gość
mój w normalnym życiu jest osobą dominującą a ja raczej "szarą myszką" ale w seksie wszystko odwraca się - lubi gdy nad nim dominuję. Uprawiamy więc female domination w granicach smaku - czyli bez praktyk obrzydliwych - bez scatu, wąchania niemytych nóg, bez wymiotów itp. On lubi krępowanie, orgasm control, pissing z mojej strony oczywiście, penetrację typu strapon z mojej strony, delikatne bicie i przypalanie w tym delikatny ballbusting (palcami stopy ) oraz delikatne przypalanie jajek. Gdy kończymy seks - wszystko się znów odwraca on decyduje w normalnym życiu a jestem uległa... taki związek ale chyba nic w tym złego.

Gość gość
przypalanie jajek?

Gość gość
Hmmm ciekawe ogólnie też lubię takie praktyki ale przypalanie itp już raczej nie.

Gość Ana345
Gość 15;00 W domu jesteś uległą służącą bez prawa głosu a w łożku też, bo robisz co Ci Twój Pan każe:-) A oszukujesz samą siebie, że taka domina z Ciebie:-)

Gość gość
delikatne przypalanie jajek zapalniczką tak aby trochę bolało ale nie oparzyło. Nauczyłam się tak. Oczywiście, że robię to co on chce i nie jestem dominą tylko raczej spełniam jego zachcianki ale on to lubi, mi to pasuje i co to przeszkadza?

Gość gość
ulegly lachon bez fantazji jak mu sie znudzisz to bedzie nastepna

Gość gość
Przestań więc pie/przyć, że dominujesz w łóżku.. Ty nigdzie nie dominujesz, powiem więcej Ty o niczym nie decydujesz ani w domu ani w łóżku. Jesteś zwykłą, usłużną żoną, która robi wszystko co mężuś każe... Jak można być takim popychadłem:-)

Gość gość
No ludzie ale kultury to zachować widać nie umiecie, nie ma co słuchać flustratów każdy robi to na co ma ochotę

Gość gość
Dla mnie jesteście zboczeńcami i powinniście się leczyć. Obrzydliwość...

Gość gość
facet jesteś popieprzonym frustratem. Oczywiście, że on dominuje bo robię to co chce ale jak facet przychodzi do studia bsdm to też decyduje co domina ma z nim robić. Więc nie rozumiem w czym rzecz. On lubi taką formę seksu. Jakby nie lubił to nie robiłabym tego proste. Pytam, co w tym złego. Przestań więc czepiać się słówek

Gość gość
Nie karm trola :) niech sobie pogada, ja lubie czuć władzę nad swoim facetem narazie mamy za sobą bdsm ale raczej soft kajdanki, rozkazy itp

Gość Chłopina
I gdzie ja mam szukac takich kobiet eh:( lubie kobiety z wyobraźnią

Gość gość
Nie jestem facetem ale kobietą i nie wyobrażam sobie żeby mój mężczyzna o wszystkim decydował a ja miałabym się na wszystko potulnie zgadzać... Jak można być tak uległym i pozwalać sobą pomiatać. A tak na marginesie to powiedz mu, że od przypalania jąder a nie jajek ( jajka to znoszą kury ), można dostać nowotworu. A poza tym to otrząśnij się trochę kobieto bo za kilka lat wylądujesz z ręką w nocniku:-( Czy Tobie, nie jemu, taki seks sprawia przyjemność? W życiu on jest najważniejszy, w łóżku też, a gdzie w tym wszystkim jesteś Ty i Twoje potrzeby?