Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mirek12

Zakochany 20 latek

Polecane posty

Witam. Chciałbym od tego zacząć, że podjąłem sie tutaj napisać, ponieważ nie wiem co dalej zrobic. A więc zaczne odpoczątku: Mam 20 lat , dziewczyna o którą walcze ma 19 lat. Poznalismy sie przez internet. Znamy sie od lutego , ale nasza blizsza relacja taka ku zwiazkowi zaczeła sie 4 tyg temu. Tak w skrócie to.. Pytałem sie dziewczyny czy idziemy ku zwiazkowi , odpowiedziała ,że tak. Kupuje jej bukiet z róż, ktore trzyma w domu smile . Usmiecha sie caly czas przy mnie, nawet jak coś powiem głupiego mega.Opowiada o swoim rozstaniu z facetem czemu zerwała oraz o zwiazkach kolezanek , że na odleglosc mamy szanse. Bo mieszka od niej oddalony o 100 km, jezdze co niedziele do niej z powodu pracy. Myśłalem , że wszystko bedzie fajnie więć wczoraj mielismy 3 randke . Zabrałem ją w romantyczne miejsce i powiedziałem co czuje i czy by chciala byc ze mna razem . Ona głowe spuscila na dół, troche zasmucila sie widzialem i powiedziała "za szybko" o uczucia sie spytałem to samo odpowiedziała sad . A niech Panie mi uwierzą, my od 1 randki byliśmy no jak para trzymalismy sie za rece od 2randki calowalismy sie . Lecz to co wczoraj uslyszalem troche podcieło mnie sad . Komplementuje ją cały czas, nawet pare razy od niej uslyszlem komplement. Powiedziała, że pod koniec sierpnia da znac, ale ona wyjezdza jutro na wakacje na miesiac sad. Nwm co zrobic teraz, wiem ze nie moge byc nachalny. Ale jak zachowacsie teraz, nawet nie wiem czy mam szanse u niej. To mnie tak dobija,ona wie wszystko co czuje do niej. Na koncu spotkania naszego powiedzialem , że bede tesknil i wgl do d**y bedzie zycie teraz bez niej to mnie przytulila i na koncu nagrała jak sie żegnalismy/ W rozmowie na zywo jest dobrze dogadujemy sie, a sms no to troche kuleja , ale ona nie ma chyba czasu bo odpisuje mi czasami od 1 -3h . Kiedyś odpowiadał po dniu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować