Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejni faceci na czatach!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich.. Nie tak dawno czytałam o pewnych siebie dziadkach z sympatii.pl to teraz moje spostrzeżenia na temat panów w przedziale wiekowym 30-50,ktorych jest znacznie więcej niż deficytowych dziadków 60+. Jest atrakcyjną kobietą 30+,odważną i bezpruderyjna. Z kilku względów postanowiłam poznać na seks i przyjaźń faceta na czacie bądź portalach do tego przeznaczonych, wiadomo w internecie łatwiej o dyskrecję! Początki były dla mnie nowe więc dobrze się bawiłam, ale do żadnego spotkania nie doszło... Im głębiej w las tym trudniej...moje wymagania były proste, miał być doświadczony, ostry, z klasą nie jakiś pantofel, mameja czy nie robiący większości z moich fetyszy. Sami nie grzeszac urodą wymagali ode mnie cudów, a ci przystojni byli zachwyceni, ale się bali! Większość to nudni buce, nie potrafiący sklecić fajnego maila. Robiłam sobie przerwy, po czym wracałam i ciągle nic albo pępki świata, albo niemęskie c**y, albo jak już fajny to przed spotkaniem zdezerterował.. Zero polotu, dreszczyku podniecenia,wyobraźni...za to tandeta, banał i co to nie ja! Pożegnałam się po kilku miesiącach z czatami i mam taki awers do facetów że masakra... Mam nadzieję że mi przejdzie

Gość gość
Bo oni tylko fajni w swoich zakutych łbach.

Gość gość
Na prawdę fajni są zajęci ;)

Gość gość
kilka lat temu, na czacie byl spory ****** bez problemu znajdowywalem towarzystwo w realu czy to piwo czy narwana pijana laska z chcicą. Teraz z tego co widzę to pustki. Głównie korzystałem z czatu wp. Z jakie korzystałaś czatu, że tam takie słabiaki były?

Gość gość
Na WP to już w ogóle porażka teraz, najwięcej ludzi siedzi na Interii.Niestety mimo mojej chcicy nie znalazłam NIKOGO!

Gość gość
To prawda, że trudno znaleźć kogoś interesującego. Inna sprawa, że ludzie się rozleniwili. Zazwyczaj szkoda czasu na poznawanie ludzi. Ma być szybko i fajnie.

Gość gość
Dokładnie! I zdjęcie k****a w pierwszym mailu. Żenada, jakbyśmy w życiu nie widziały penis haha...

Gość gość
To samo dotyczy Kobiet. Większość ma wybujałe wymagania a jak już jest jakaś konkretna to obawia się tego co ma nastąpić w realu. To po co szuka i głowę zawraca... szukam już od kilku lat, kilka spotkań i wniosek z tego jeden- większości podobają się głównie panowie drukowani na banknotach NBP. Nie mniej jestem cierpliwy i wierzę, że w końcu Ciebie znajdę... ;-)

Gość gość
Tutaj też wcale nie lepiej :(

Gość gość
Autorko tematu, a może porozmawiamy po przez e-mail? Moze sie okaze, ze mamy podobny cel poszukiwan.

Gość gość
12:49 podaj @.Skad jesteś?

Gość gość
pawelwawka@interia.pl Warszawa

Gość gość
Ten e-mail powyżej to nie ode mie. robert.ciszowski@wp.pl Śląsk i dużo podrużuje. N@pisz

Gość gość
Warszawa odpada, a literki mnie kręcą tylko na początku.

Gość gość
No to spoko bo jak pisałem jestem ze Śląska i też dużo podróżuję ze względu na pracę. Literki mnie kręcą tylko, żeby poznać. Potem zdecydowanie wale realne opcje. Łap ponownie e-mail: robert.ciszowski@wp.pl

Gość gość
Nie pisz z nimi bo się rozczarujesz. Tutaj nie ma fajnych mężczyzn.

Gość gość
Napisz! Wyliże ci cipkę tak jak wcześniej nikt!

Gość gość
panzkafe@wp.pl pisz!