Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foxia

Bardzo zniszczone wlosy

Polecane posty

Gość Foxia

Jaki szampon lub odzywka byłaby odpowiednia do włosów, które są zniszczone.

Gość gość
Ja polecam szafran,ma właściwości regenerujące . Kupiłam szampon na ichemii który ma go w składzie , włosy stały się naprawdę nawilżone i wyglądają inaczej.Ostaw lokówki,suszarki, prostownice, przynajmniej na jakiś czas ;)

Gość gość
Myślę, że zniszczone włosy to ty powinnas smarowac olejem. U mnie fajnie sprawdzily sie także kosmetyki dermastic. Miałam ich serum wzmacniające i plastry, które przyklejałam sobie na noc w okolice włosów. Włosy bardzo mi się wzmocniły i sa takie sprężyste.

Gość Herminka
jak bardzo zniszczone to warto spróbować mleczka hmilk no stress z organicznewlosy.pl Mi każdy mówił, że powinnam ściąć bo nie uratuję włosów (prostownica, suszarka, rozjaśnianie itp) a po miesiącu moje włosy były mięciutkie i błyszczące :D

Gość MoRenka66
Ja na ichemia.pl kupiłam olej kokosowy i rycynowy,dzięki olejowaniu włosy wyglądają zupełnie inaczej. Można także zastosować maseczkę z olejku,miodu, i położyć ją na pół godziny. Wlosy po dwóch miesiącach stosowania zgęstniały i w końcu nabrały blasku.

Gość gość
MoRenka66 dziś i-idiota chyba... ani jeden ani drugi się dla zniszczonych włosów nie nadaje, spamówo!! :O

Gość Huresowa
mleczko hmilk no stress z organicznewlosy.pl działa jak plex, ja używam po każdym myciu jak odżywki i włosy są super

Gość gaskiTT
jak nakładasz to mleczko hmilk? zamówiłam je właśnie w tym sklepie na spółkę z siostrą bo obie często rozjaśniamy i te włosy już wołają o pomstę do nieba :( długo trzeba czekać na efekty???

Gość gość
papierosy i alkohol odżywka o której zapomnisz nawet jak wyglądasz :D

Gość gość
zadna odzywka trzeba sianomozno sciąć nawet do 15cm i dopiero wtedy stosowac cuda na kiju