Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12346

CZY TO CIĄŻA, JAK SĄDZICIE?

Polecane posty

stosunek miał miejsce 3 miesiące temu. robiłam od tamtej pory 17 testów. każdy negatywny, jednak dwa z nich się rozlały. oba były z tej samej firmy i stały pionowo, więc tak jakby mocz zmieszał się z barwnikiem i po kilkunastu godzinach utworzył drugą kreskę. robiłam jeszcze 3 z tej samej firmy, które stały poziomo i były negatywne cały czas, wynik się nie zmienił. miałam ostatnio infekcję [ upławy i spuchnięta pochwa ]. opuchlizna zeszła, upławy też, jednak czasami trochę nieprzyjemnie śluz pachnie. miałam przez tyfzień strasznie wodnisty śluz i było go bardzo dużo. teraz jest mi w pochwie sucho, tylko trochę jest białego śluzu. zaczęły boleć mnie piersi. myślę, że za około tydzień lub półtora okres powinien się pojawić. okres mam nieregularny bardzo, potrafię nie mieć i pół roku. od marca okresu nie było, i teraz się raczej pojawi. brzuch mam wydęty od kilku miesięcy [ powyżej trzech ]. wzdęcia utrzymują się od rana do nocy. rano na czczo jest trochę lepiej, ale ogólnie to słabo jest. ciągle czuję rozpieranie takie w żołądku, szczególnie kiedy stoję i mam twarde nadbrzusze. jak wciągam, to nic nie rozpiera, jest normalnie. podbrzusze to tak jakby był tam napompowany balon. jakby co to ja zawsze byłam trochę przy kości [ 56kg na 156cm wzrostu ]. ale ten brzuch wygląda po prostu źle, ciągle muszęgo wciągać. sądzicie, że to ciąża? nie wiem już co mam myśleć. od 3 miesięcy non stop się boję.

Gość gość
TAK będziesz mieć bobasa

Gość gość
Nie mam okresu po 3 miesiące upławy i smród z tzipy. I nie pomyślisz żeby iść do lekarza tylko tracisz pieniądze na testy;/

Gość gość
Dokladnie. Dlaczego nie pójdziesz do lekarza?

nie jestem pełnoletnia, muszę iść z osobą dorosłą. mama wie o całej sytuacji, ale nie mamy po prostu pieniędzy.

Gość gość
bzdurki bzdurki bzdurki :) a mamusia ci nie powiedziała że za wizytę z nfz nie trzeba płacić panu lekarzowi? no to pa, do następnego dzidziusia :)

Gość gość
Czyli rozumiem, że z waszego braku pieniędzy nie odwiedzisz gina dopóki nie dostaniesz +500 po porodzie.

ale ja się pytasm czy to wygląda na ciążę ,a wy nie odpowiadacie. ja oczekuję tylko dorbnej pomocy. każdy kogo pytam mówi, że nie ma szans na ciążę po tylu testach. a wielu osobom te testy [ BONA ] się rozlewały, więc to raczej nie ciąża.

Gość gość
Jaka patola :D

Gość gość
A ktoś ci kazał uprawiać seks przed ślubem ? Nie uprawiaj to nie za ciążysz

Gość gość
Ale patola. Matka nie ma pieniędzy 80 zł od 3 miesięcy na ginekologa prywatnego. A na nfz nie pójdziesz bo co? Patola

Gość gość
Idź na NFZ. I najlepiej poczekaj z seksem aż będziesz pełnoletnia. Zabezpieczalas się chociaż? Matka Ci nie zrobiła awantury?