Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakopane

Polecane posty

Gość gość

kobietki powiedzcie mi cz Zakopane wypada zwiedzać w sukience ? wiem, pytanie może i głupie ;) ale jadę na 3 dni, nie mam w domu żadnych spodenek, ze względu na charakter pracy chodzę tylko w sukienkach lub spódnicach i w ty czuję się najlepiej mam jakieś tam krótkie szorty do domu, ale to takie domowe rzeczy nie chodzi o jakieś wspinaczki po górach czy będzie bardzo głupio jeżeli zwiedzać będę w sukience ? już zakupiłam płaskie buty ;) koleżanka z pracy mówi, że w góry tylko spodnie lub spodenki...

Gość gość
Ja też jade do Zakopanego ale na 2 dni. I jade w spodniach Jak masz ochote to jedz w sukience skoro nie bedziesz po górach chodzić :)

Gość gość
Jeśli będziesz tylko w Zakopanem to jak najbardziej mozesz spacerowac w sukience, tylko takiej na codzień, a nie eleganckiej. Gubałówka, Dolina Chocholowska i Koscieliska - nic sie nie stanie jak bedziesz miala sukienke, ale konieczne sa wygodne buty i cos cieplego bo pogoda może sie szybko zmienic. Koniecznie wez spodnie, przeciez moga byc zwykle jeansy i pamietaj, ze lato nie gwarantuje upalow w Zakopanem :)

Gość gość
Ja by nawet w gory w spodniczce poszla,.w krotkich spodenkach zle sie czuje, no chyba ze takich po domu, bardzo, bardzo krotkich.Krotkie spodenki po kolana sa straszne...

Gość gość
dzięki dziewczyny ;) tak się przyzwyczaiłam do sukienek, że po prostu nie czuję się dobrze w spodniach a tym bardziej spodenkach.... wezmę oczywiście spodnie jakieś w razie W jeszcze raz dziękuję :)

Gość gość
Jeżeli jedziesz do Zakopanego to moim zdaniem nie warto pakować się do samego zakopanego. Ja raz tak zrobiłam i czułam się jak bym wróciła do Warszawy - tłok, ścisk....pełno ludzi..nawet spotkałam swoją koleżankę z pracy :P . Teraz jak już to jedziemy do Białego Dunajca i kwaterujemy się w www.uborowego.pl a do Zakopanego mamy tylko 15 minut autem.

Gość Aniaa382
Też uważam, że jadąc do Zakopanego, nocleg powinno się szukać gdzieś w jego okolicy. A wszystko dlatego że tylko wtedy można tak na prawdę odpocząć od zgiełku miasta, a co za tym idzie - w pełni się zrelaksować. Dlatego ja polecam nocleg, który jest na prawdę blisko Zakopanego - są to apartamenty VELVET.