Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego jedna wada,rzuca słowa na wiatr,nieslowny, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku z kimś kto ma jedną wadę.Zanim zacznę to przecież nikt nie jest bez wad i ideału nie ma.moj facet jest super,miły,żaden toksyk,cham itd.ale ma wadę ,której nie umiem.rozgryzc i smutno mi prze to.on często mówi o rzeczach,których nie spełnia.np mowi że zanim przyjedzue do mnie w sobotę to musi w piątek odwiedzić jubilera bo chce mi coś kupić.chwila rozmowy a potem przyjeżdża bez niczego ..Jakby tematu nie było. 50 procent jego słów się nie spełnia. co to za wada? Przecież nie robi tego zlosliwie

Gość gość
Ile on ma lat?

Gość gość
Ma wiele innych zalet ale ta jedna mnie wykańcza bo nigdy nie wiem czy to co powiedział to spełni czy nie.nie chodzi o prezenty ale o jego słowa. Pytam go od 3 miesięcy kiedy zapisze się na egzamin na prawko bo ma z tym problem.mowi ,że ,,w tym tygodniu zapłacę za egzamin,,mijaja dwa tygodnie i zero tematu.i tak kilka razy,aż odpuscilam.Powiedziałbym raz a porządnie,że nie ma ochoty iść na prawko to bym nie wychodzila na te co mu naciska.

Gość gość
Lat 31.Już nie m siły na niego...Czy któraś ma podobnie i czy to jest ta zła cecha czy brak szacunku do mnie....Już się gubię

Gość gość
Jest pomocny,czuły,kocha mnie, wspiera,pomaga.ale rzuca słowa na wiatr...Tylko nie wiem po co,jak to zmienić

Gość gość
jeśli sam się na tym nie przejedzie że rzuca słowa na wiatr to się nie zmieni, ty nic nie możesz zrobić niestety