Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile razy podczas stosunku dochodzicie?

Polecane posty

Gość gość

Ile orgazmow pochwowych mialyscie najwięcej podczas stosunku? No i czy są tutaj takie Panie, którym nigdy nie udało się dojść? Podobno wiele kobiet ma z tym problem...

Gość gość
0:-(

Gość gość
Jakaś masakra widzę.... :-/ dziewczyny wszystko siedzi w głowie !!! Dajcie sobie szansę!! Terapię działają cuda.

Gość gość
Zazwyczaj 2 razy czasem 3 ale to juz taki na "odwal" :P

Gość gość
Pozazdrościć... Ja żyję w celibacie z mężem do którego mam awersje i zero przyjemności:-/ czas to zmienić

Gość gość
nie wiem bo u mnie przyjemność faluje i jak mam orgazm to trwa falami przez bardzo długi czas. Cała drżę, jęczę i miotam się na łóżku, chwila spokoju i następna fala nawet jak już facet skończył.Nie mierzę ale jak chodzi player z muzyką to tak do kilku przebojów czyli gdzieś 15 minut. Potem muszę się wysikać bo mam parcie a następnie jestem tak wykończona że chociaż na chwilę muszę zasnąć. Podobnie mam jak się masturbuję. Gdy już wywołam orgazm to jest kosmos.

Gość gość
Tak tez ma moja żona leci siku po zawsze

Gość gość
Raz i to słabo...

Gość gość
Mężczyzna 44 lata 170 cm poszukuje chętnych Pań do miłosnych uniesień w wieku 35-45 lat z Lublina. Sex traktuje jak sztukę lubię patrzeć jak kobieta pod dotykiem moich dłoni języka budzi się w niej pożądanie jak wzmaga się chęć i jak eksploruje . Zainteresowane Panie proszę pisać Enarenalfarmed73@onet.pl Dyskrecja zapewniona czego też oczekuje od zainteresowanych.