Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodkibi

Kobiety co myślicie o Panach Bi

Polecane posty

Gość Słodkibi

Jak w temacie, jaki jest wasz stosunek do takich mężczyzn, czy moglibyście być z takim facetem w związku ? Czy wykorzystali byście go do realizacji swoich fantazji np trójkąt? Sam jest bi i ciekawi mnie to, z mojego doświadczenia wynika ze kobiety nie sa przychylne takim Panom:(

Gość gość
Sama jestem bi maz tez jest bi i spotykamy sie z znajomymi od czasu do czasu i robimy orgietke

Gość gość1231
A co jest złego w osobach "bi". Gdyby ludzie sie tym interesowali, to wiedzieliby, ze wiekszosc społeczeństwa jest troche "bi", tylko sobie tego nie uświadamia. Na skali od 1 do 10 wiekszosc osob jest gdzieś po srodku. 1 oznacza czyste hetero, a 10 homo.

Gość gość1231
A co jest złego w osobach "bi". Gdyby ludzie sie tym interesowali, to wiedzieliby, ze wiekszosc społeczeństwa jest troche "bi", tylko sobie tego nie uświadamia. Na skali od 1 do 10 wiekszosc osob jest gdzieś po srodku. 1 oznacza czyste hetero, a 10 homo.

Gość gość
Jak mężczyzna jest bi to na 100% zdradzi i to nie tylko z kobietą. Ludzie bi nie umieją być wierni

Gość gość1231
A co ma bycie "bi" do wierności? Jakaś nowa teoria. Tutaj chodzi o tzw. silny kręgosłup moralny i trzymanie sie zasad. Zreszta według badań 40% Polaków zdradza.

Zdrada do preferencji seksualnych raczej ma się nijak. Przeciwko mężczyznom bi nie mam nic, to tacy sami ludzie jak wszyscy. Natomiast nie pociągałby mnie seksualnie mężczyzna, którego pociągają również mężczyźni.

Gość Słodkibi
A co jeśli byście sie dowiedziały o tym bedac juz z nim w zwiazku?

Gość gość
Jestem żona i ja chciałabym wiedzieć,podejrzewam nawet męża o takowe zapędy.. chciałabym, żeby mi powiedział - tak jest uczciwie. Sama tez lubię kobiety, ale pozanekspermentami z nastoletnich lat- pozostaje w chwili obecnej w sferze fantazji.

Pewnie związek musiałby się zakończyć, bo straciłabym zainteresowanie partnerem jako mężczyzną. Podejrzewam, że związek bez seksu i bliskości żadnemu z nas by nie odpowiadał.

Gość gość
No tak rozumiem czyli potwierdzaja sie moje przepuszczania ze kobiet to nie kreci

Z pewnością są takie, które to lubią. Warto od początku znajomości określić się jasno jeżeli nie potrafi się zrezygnować z pewnych rzeczy.

To stwierdzenie można spokojnie odwrócić. Niedostatki, czy problemy w życiu seksualnym ludzie rekompensują sobie rzucając się w wir życia zawodowego czy realizacji pasji :) Tak w jedną jak w drugą stronę to marna rekompensata.

Gość Słodkibi
Ja jestem żywym dowodem na to że nie :( chętnie znalazl bym kogos co ma podobny problem

Gość Żonka6969
Może źle szukasz? Mnie mega kręci jak widzę męża podnieconego na widok penisa, to jakie uczucie przychodzą kiedy razem z mężem możesz obciągnąć przystojnemu kolesiowi wie tylko ta co to przeżyła

Gość frywolna atrakcyjna
Mam przystojnego dojrzałego partnera,bardzo chciałabym zeby jakis uległy chłopak zrobił mu loda,chciałabym byc przy tym ale On zawsze wypowiadał sie niechetnie o homoseksualistach więc mam obawy Mu powiedziec o moim marzeniu

Gość gość
Jak sie zgodzi daj znac moze bysmy sie poznali:)

Gość gość
raczej trzymamy si z daleka od niezdeklarowanych gejow ale jak to sie mowi nigdy nie mow nigdy

Gość gość
Frywolna ja mam podobnie, tylko nie wiem jak żona zareaguje. Tzn w ogóle mnie faceci nie kręcą ale chciałbym zobaczyć jak to jest jak facet robi mi loda.