Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka z groszkiem

czy intensywny seks może grozić dziecku

Polecane posty

Gość gość
One rżną się na ostro bo facet tak chce, a one biedaczki boją się, że jak nie dadzą du/py to pójdzie do innej... Pewnie mężów też złapały na dziecko stąd to pragnienie dogodzenia facetowi ;-) A później płacz i zgrzytanie zębów, bo poroniłam, urodziłam przed czasem. Seks w ciąży owszem ale wszystko w granicach rozsądku... My z mężem przed ciążą też uprawialiśmy urozmaicony seks ale w ciąży to było wszystko delikatnie i z głową.

Gość gość
pewnie że może zaszkodzić ale to już twoje ryzyko

Gość gość
Taaaa 9.58 seks raz w miesiacu przed owulacja uprawialas i tyle.

Gość gość
Intensywny seks może, ale delikatny nie zaszkodzi dziecku :)

Gość gość
Ja nie mogę...niecały rok bez seksu to jest moment a bezpieczeństwo dziecka najważniejsze

Gość gość
no ok jeśli takie masz zalecenia lekarza to jak najbardziej rozumie, ale jak kobieta w zdrowej ciąży ma takie widzimisię to ciekawe jak na to reaguje jej mąż, bo nie uwierzę że może od tak ponad 10 miesięcy liczyć z połogiem wytrzymać bez seksu.

Gość sałatka z groszkiem
młody się już zaktywizował, nic mu nie jest/ zaspał dziś albo faktycznie wcześniej o nie czułam. na przyszłość będziemy po prostu delikatniejsi, żeby zaoszczędzić sobie stresów, bo jak widać takie bujanie mu nie zaszkodziło. dziękuję jednak za wszystkie wypowiedzi :) a mężom tej wstrzemięźliwej części serdecznie współczuję ;) a tak na logikę - gdybym bała się, że od rocznego braku seksu mąż pójdzie szukać go gdzieś indziej, to chyba nie zadawałabym się z takim facetem, a już na pewno nie rodziła mu dzieci. całuję i życzę miłego dnia :* :*