Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja1990

Facet mnie zranił

Polecane posty

Gość Maja1990

Mój mężczyzna, którego bardzo kochałam zranił mnie, oszukał w bardzo obrzydliwy sposób. Gdy dowiedziałam się o tym, pod wpływem złości powiedzialam mu kilka przykrych słów no jednym słowem rzuciłam go. On napisał tylko przepraszam i cisza. Od dwóch tygodni nie odzywa się do mnie. Nie wiem na czym stoję, uczucia we mnie jeszcze żyją i jest mi trudno. Popełnił straszny błąd i myślę, że gdyby mu na mnie zależało próbowałby to naprawic, a on milczy.

Gość gość
teraz już wiesz że mu nie zależało na tobie

Gość Maja1990
Ale gdy byłam z nim zachowywał się tak jakby mu zależało.

Gość gość
Taa, zwalaj wine na faceta, a sama sie pewnie prujesz po katach :D

Gość Maja1990
Zawsze byłam fair wobec niego. Często powtarzał, że jestem za dobrą dla niego i nie zasługuje na mnie.

Gość gość
Pewnie nigdy tak nie powiedzial, a ty sobie jedynie wkrecasz :D Typowe dla bab, mysla ze sa niewiadomo kim, a same nie maja nic do zaoferowania.

Gość gość
No i ok, poszukaj takiego, który zasługuje.

Gość Maja1990
On tak mówił nie ja. Czytaj ze zrozumieniem. Skoro tak mówił to widocznie zrobiłam dużo dobrych rzeczy dla niego w życiu. I wcale nie jestem zdania, że jestem dla niego za dobra. Tylko to co odwalił żadna kobieta tego by nie wybaczyła.

Gość gość
Chyba rochał twoją koleżankę że jesteś taka wściekła, widocznie jest lepsza w te klocki i spierdolił od ciebie

Gość Maja1990
Nie chodzi o żadna kobietę ale widocznie to ty okazałeś się dla laski za kiepski w te klocki i poszła do twojego kolegi dlatego tak plujesz jadem na wszystkie kobiety. Uwierz mu, nie interesuje mnie zdanie takiego prostaka jak ty.

Gość gość
Co za niedowartościowany debi**wypowiada się w tym temacie. Maja1990 nie martw sie, może jeszcze wszystko się ułoży a jeśli nie to faktycznie nie byliście dla siebie.

Gość gość
Typiaro, gosc pisze prawde a ty na niego wyskakujesz ze jest kiepski. To nie jego laska rzucila tylko ciebie koles wiec o co sie prujesz xD

Gość gość
Śmieszny gościu to ona rzuciła jego . Czytać nie umiesz.

Gość gość
bo byla c*****a w lozku i poszedl do innej xdddddddddd sam by ja rzucil jakby ona tego 1 nie zrobila lol, co za debilne spoleczenstwo

Gość gość
Nie wierzę, że tacy idioci żyją na świecie. Jak twoim głównym kryterium oceny osób są zdolności łóżkowe to rozważ związek z prostytutka. Nie zabierają głosu w tematach, które cię przerastaja bo tu trzeba używać głowy a nie małego fiutk*

Gość gość
Zamknij k***a szmate lafiryndo z r*******a pisda na wszystkie strony swiata :D c***a warta byla w lozku to ja rzucil, proste chyba nie?

Gość gość
Ahaha co za prostak . Jesteś zerem i dlatego każda kopnela cię w dupę i teraz nienawidzisz kobiet.

Gość gość
Takie menelice jak ty to ja wale co 3 dni :D a prostak to sobie do starego mow, jak naj****y przychodzi i cie butem n*******la dla sportu xD

Gość gość
Żeby kogoś ****ać trzeba mieć najpierw czym . Widać jakiś sflustrowany kretyn postanowił się wyżyć na kobietach. Ciekawe co robi na forum dla kobiet, gej ? Nie ma co dyskutować z idiota. I tak jest dnem społecznym co można wywnioskować z jego wypowiedzi.

Gość gość
Zranił Cie,oszukał,nie próbuje nawiązać kontaktu ani zadoscuczynić..musisz być silna,płacz w poduszke,idz do psychologa tylko sie nie poniżaj i nie lataj za Nim.Miałas prawo wygarnąć Mu jesli wyrządził krzywde

Gość gość
A ja wnioskuje z twojej ze jestes pseudo intelektualna idiotka, ktora ocenia ludzi nic o nich nie wiedzac xD ja przynajmniej wiedzialem ze ta idiotke autorke koles rzucil bo pewnie nawet dobrze lagi nie potrafila zrobic. A moj hooy by ci przebil pluco wiec sie nie udzielaj j****a menelico :D

Gość gość
Wy jestescie ograniczeni umysłowo,jesli uwazacie ze związek to bycie najlepszą w łózku..nie umiejętnosci ani wyuzdanie swiadczą o człowieku

Gość Maja1990
Zastanawiam się czy nie napisać do niego. Nie chcę się poniżać, nie będę za nim biegac. Tylko jedna wiadomość ale nie wiem czy jest sens.

Gość Maja1990
Może on ma wyrzuty sumienia, może się wstydzi tego co zrobił, może wziął moje słowa na poważnie i myśli że nie ma u mnie szans ?

Gość gość
Jeśli pomoże to ci psychicznie to zrób tak.