Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pulchne panie mają szanse na romans?

Polecane posty

Gość gość

Mam stanowczo za dużo kilogramów. Czy mam szansę na romans bez zobowiązań?

Gość gość
no pewnie :)

Gość gość
Zapewniam Cię że jest spora ilość mężczyzn którzy lubią takie kobiety, więc powodzenia. Uważaj na siebie w necie roi się od zwyrodnialców :)

Gość gość
No pewnie, na pewno jakiś knurek się zainteresuje, szukaj kogoś ze swojego gatunku :-)

Gość gość
Chcesz wirtualnie

Gość gość
A dlaczego bez zobowiązań? Już jesteś z kimś związana?

Gość gość
Mężczyźni wymagają mniej niż kobiety więc tak

Gość gość
jeden facet szukal kobiety 120 kg

Gość gość
Najpierw przestań myśleć o sobie, że jesteś pulchna. Pulchne to są pączki, a ty jesteś po prostu otyła. Jeśli to zrozumiesz, dotrze do ciebie, czemu otyłe kobiety mają mniejsze wzięcie. Bo otyłość zawsze kojarzy się z brakiem umiaru i lenistwem. Żre taka jedna czy druga i ani myśli ruszyć cielsko, żeby choć trochę się poruszać. Poza tym otyłe się pocą, czasem mimo zachowywania higieny śmierdzą i ogólnie są mało atrakcyjne dla większości. Czemu nie chcesz schudnąć? Dobrze ci z twoim tłuszczem, pewnie kaczkowatym chodem i zadyszką przy każdej większej próbie wysiłku? Może najpierw zadbasz o zdrowie, zdrowo zaczniesz się odżywiać, pójdziesz na fitnes, na basen, a później twoje pytanie stanie się nieaktualne. Nie oszukuj się, można podniecić się widokiem gołej grubaski, można ją przelecieć, ale czy o taki zwierzęcy seks ci chodzi? Czy taki prymitywny sposób wyładowania swoich potrzeb cię nie poniża? No właśnie, to nie żryj tego, co żresz teraz, kup sałatę, pogadaj z lekarzem i idź na dwie godziny na basen. Możesz być zgrabna, to czemu głupia babo nie chcesz?

Gość gość
a musi chcieć?

Gość gość
ja jestem pulchna ,puszysta ,okragła czy jak kto woli otyła. Mam 14 kg za dużo. Do tego jestem rozwódką z rozwydrzonym nastolatkiem,nie pierwszej młodosci ,bo bliżej 40 niż 30. Trwałego związku absolutnie nie chce,interesował mnie jedynie zwiazek bez zobowiązań,ale prosze nie mylić z byciem dla samego seksu. Związek bez mieszkania razem,bez wspólnej kasy ,i dzikich scen zazdrosci. I fakt że jestem większa wcale w tym nie przeszkadzał,byli panowie chcacy małzeństwa rodziny,ale w końcu znalazłam mężczyznę który rozumie moją potrzebe niezależności,narazie rozumie,mam nadzieję ze mu nie odbije.

Gość gość
Moja przyjaciółka jest pulchna, ma nadwagi chyba z 20 kilo. Ma kochającego faceta, który jest za nią jak nikt inny, wskoczyłby w ogień. Wyznaje jej miłość nawet przy znajomych, wpatrzony w nią jak w obrazek. A co najlepsze - twierdzi, że takie kobiety jak ona są najatrakcyjniejsze, na kobietę szczupła on nawet nie spojrzy! Dla niego duża waga jest HOT (oczywiście w granicach rozsądku, mowa o krągłościach, a nie o otyłości 3 stopnia zagrażającej życiu). W każdym razie kocha w niej to. Natomiast on jest normalny, ani chudy ani gruby. Także masz szanse na znalezienie takiego chłopa! :)

Gość gość
No to daj mi namiary na tego faceta fwojej przyjaciółki :-P

Gość gość
Każda potwora znajdzie amatora więc uszy do góry