Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia22

kaplanex opinie

Polecane posty

Gość Małgosia22

Witam wszystkie Panie. Chciałam zapytać czy któraś z was miała do czynienia z tabletkami odchudzającymi? Ja od miesiąca stosuję kaplanex i powiem szczerze że już jestem zadowolona. Nie spodziewałam się aż tak szybkich efektów (-5kg przez miesiąc). Normalnie jak zwykle się odżywiam, nie stosuje dodatkowo żadnej diety, a chudnę. Jak dla mnie świetna sprawa. Przez cały czas czuję się dobrze i nie mam uczucia głodu. A czy wy macie jakieś doświadczenia z tabletkami odchudzającymi? Czy któraś z was stosowała kaplanex? Proszę dajcie znać, bo jestem ciekawa waszych efektów :)

Gość martusia1981
Hej, stosowalam ten preparat i az takich rezultatow jak mowisz nie widzialam. Troche pomogl, faktycznie laknienie bylo mniejsze i troche pobudzenia sie pojawilo. Slyszalam ze bez zmiany stylu zycia / diety tabletki nie pomoga tak jak zachwala producent - w moim przypadku tak wlasnie bylo. Troche pomogly, ale raczej ~1.5kg /mc, nie jak u ciebie 5. Nic nie zmienilas i schudlas az 5kg w miesiac od samego jedzenia tabletek? Jak u ciebie wyglada kwestia otylosci? Dla mnie temat ciagnie sie od lat ...

Gość Iwonkka442
Wow super wynik. Nie poddawaj się! Super wynik! ja także zmagałam się z nadwagą i zażywałam kaplanex. Ja troszkę więcej schudłam przez miesiąc, bo -7kg (cała kuracja trwała 3 miesiące-miałam dość sporą nadwagę...) Widzę, że nie tylko ja jestem zadowolona z rezultatów :) Pozdrawiam :)

Gość Małgosia22
martusia1981, w moim przypadku tyle kilogramów schudłam. Diety drastycznie nie zmieniałam, jadłam normalnie jak wcześniej, tylko po prostu nie miałam uczucia głodu i to też sprawiło że aż tyle schudłam. Druga sprawa miałam też dość sporą ilość kilogramów do zrzucenia... Ale moim zdaniem to wszystko jest uzależnione od organizmu i na każdego może działać inaczej. Nie poddawaj się! Będzie dobrze!

Gość annia445
Ostatnio koleżanka mi poleciła te tabletki i spróbowałam, efekt nawet niezły jak na taki produkt do którego nie byłam zbytnio pozytywnie nastawiona, około 2 kg udało mi się też zrzucić, całkiem nieźle !

Gość zosia_fit
Ja mogę jedynie pisać w samych superlatywach o tabletkach kaplanex. Przede wszystkim zastosowałam trening i tabletki. Rano do śniadania kaplanex zaraz po tym trening kardio. U mnie to sie sprawdza rewelacyjnie. Kaplanex pomaga mi przyspieszeniu metabolizmu a kardio w spalaniu tłuszczyku. Polecam spróbować!!

Ja to niestety kompletnie się na tym nie znam i nie jestem w stanie pomóc...

Gość gość
Kaplanem to zwykle oszustwo !!

Gość gość
Na portalach społecznościowych ostrzegają przed kaplanexem. Nie działaja a wyciagaja kase !!!

Gość gość
Na nikogo nie działa bo to jest bajer dla naiwnych

Gość gość
Co do tabletek Kaplanex to tu masz opinie https://dobretabletki.pl/kaplanex/ i z tego co można zauważyć, to raczej te tabletki nie są skuteczne. Trzeba szukać coś nowego, najlepiej poprostu zacząć ćwiczyć lub ogarnąć dobrą dietę.

Gość gość
Na nikogo nie działa pozytywnie

Gość gość
u mnie po 2 miesiacach absolutnie zadnych efektow. Do tego wszedzie blokują moją opinię. Moze tu sie uda?

Gość gość
Od dwóch miesięcy zażywam kaplanex nic nie pomogło , może nie wszyscy mają predyspozycje do schudniecia i częściowo mogę się z tym zgodzić ale KONSULTANTÓW to ta firma powinna zmienić , jeżeli taki przedstawiciel dzwoni to przynajmniej niech nie odklada sluchawki bo klient nie chce kupić produktu moze by tak troche grzeczniej do nas , jak zamawiasz to są jak miodzik po takiej reakcji nie polecam kaplanex WYRZUCONE PIENIĄDZE

Gość gość
Nie kupujcie tego g****a bo stracicie pieniądze!!!!!!!

Gość ZaKaZaNa41
Moja przygoda z kaplanex... Zamówiłam ze względu na wpis jaki znalazłam, że to na podstawie starej meridi... Myślę sobie OK co mi szkodzi tak więc od wczoraj tj. 22maj zazywam owe cudeńko haha... Pierwszy tabsy... Po dwóch godzinach ssie w żołądku z głodu no cóż zrobić trzeba zjeść... Ilości nie ograniczona wwwrrr pomimo uczucia sytości, drugi tabs to samo...Brak skutków o których była mowa przez telefon z konsultantem jedynie co to powinnam zaopatrzyć się we własnego toitoja haha... Wqurw dzwonię na infolinie miła pani informuję mnie ze owe skutki przyjdą z czasem hmm... Ok zobaczymy. Drugi dzień wpadłam na pomysł ze będę tabsy brać w chwili poczucia napadu głodu... Zobaczymy jak będę działać... Cdn.. PS. Waga wyjściowa 55kg,do celowo 50kg. Aktywność fizyczna około 15 tyś. Kroków dziennie...

Gość ZaKaZaNa41
Bardzo przepraszam w dacie wkradł się błąd Nie 26 maj a 23 Maj

Gość gość
Biorę od niedawna nie mam napadów n słodycze, napewno mamy te same tabletki? Jeśli myślicie że będziecie zrec jak świnie i chudnac to nie na tym polega, proponuję Mż albo żp hahah a tabletki nie wierzę w cuda ale zobaczymy, póki co biorę je 4dni, co będzie dalej, czas pokaże..

Gość ZaKaZaNa41
Po tygodniu waga spadła pół kilo. Do godziny 18 jestem mega aktywna fizycznie, później kanaping haha... I niestety, ale po 18 mam napady głodu... Aczkolwiek zjadam dużo mniej. Myślę o zmianie godzin bo jak narazie to żadnych skutków ubocznych, więc albo organizm dobrze przyswaja, albo to placebo!?...Mimo wszystko dam tabsa do końca szansę...

Gość Mammka5
Suplementy tego typu mają rzeczywiście pomagać w spalaniu tkanki tłuszczowej. Jak myślicie, może to pomóc? Wiem, że sporo osób decyduje się na wspomaganie odchudzania w taki sposób. Warto wcześniej poczytać o takim suplemencie. Tutaj http://medtutor.pl/forum/kaplanex widziałam artykuł o nim.

Gość fatima45
NIE KUPUJCIE DROGIE PANIE,jedno Wielkie G.......

Gość Gosc Elli
Dostalam zapalenia woreczka, nic fajnego. Bardzo szybko , z obawy o zdrowie, przeszlam na diete. 2tygodniu i 7Kilo nie ma. Zero kawy. Odstawione mleka, smietana, majonez. Ketchup. Zero tluszczu. Sladowa ilosc gorzkiej czekolady. Jadlam tylko gotowane, nawet owoce, 5-6 razy dziennie. Po 18 juz tylko woda. Dla mnie przymus to byl.......jednak cos w tym jest

Gość Thenii
Dopiero zaczynam kurację i po mc.zobacze? Mam do zrzucenia 15kg (tak max)a zakupiłam 2op.Pani z Firmy doradziła zwiększyć dawkę(no zobacze).Tak się zastanawiam czy nie dać zawartości do przebadania w lab.? Skoro się wydało 200zl.to by się chciało wiedzieć za co?!?

Gość gość             MARIANKA
To jest wielka ściema, nie kupujcie tego, przynajmniej zaoszczędzicie pieniądze. Ja brałam 2 kapsułki rano i dwie podczas obiadu. Zero rezultatu, zużyłam 1 i pól porcji z trzech opakowań po 60 kapsułek. I 1,5 zwróciłam aby oddano mnie pieniądze. Nic z tego ,pieniędzy nie zwrócą. TO JEST ŚCIEMA. NIE KUPUJCIE TEGO. CI CO PISZĄ JAKIE TO WSPANIAŁE TO SĄ ICH LUDZIE. PO PROSTU TO JEST OSZUSTWO. CHYBA TRZEBA ICH PODAĆ DO SĄDU.

Gość gość
Kupiłam opakowanie ale zużyłam całe i nic nie schudłam.To zwykłe naciąganie

Gość gość
Zamówiłam zazywalam 60 tabletek w 1 miesiąc i nic żadnych braków w kilogramach poprostu zero a jestem cukrzykiem więc trzymam dietę przy tym chodzę na siłownię 3 h tygodniowo odesłałam 1 puste i 1 pełne (60) priorytetem za potwierdzeniem 23 o8 i do dzisiaj nie mam kasy i dodzwonić się nie można taka jest moja przygoda z kaplanexem pozdrawiam

Gość gość
Ja stosowałam spirulinę i szczerze mogę wam polecić http://nplink.net/LF5kCblB Nie ma lepszego suplementu na rynku dzięki któremu oczyścicie organizm z toksyn i złogów,schudniecie i jeszcze wzmocnicie włosy i paznokcie.Jak dla mnie ten produkt to naprawdę hit.Który suplement da wam takie działanie.Ja naprade byłam zdziwiona dopóki nie poczytałam o spirulinie ile ma witamin i białka aż 4 razy więcej niż mięso! Włosy mi mocno wypadały a paznokcie były kruche ,a teraz włosy nie lecą i paznokcie się wzmocniły i jak szybko rosną.Kupiłam suplement z myślą o oczyszczeniu a tu taka niespodzianka.Po oczyszczeniu kilogramy same zaczęły lecieć.Spirulina + 1,5 l wody dziennie to jest to czego potrzebujecie.Żadnymi dietami nie musicie się katować,jedzcie tylko lekko dużo warzyw,sałatek,owoców,ryż,kasze ,kurczak.Dodatkowo pijcie zieloną herbatę,na śniadanie jedzcie płatki owsiane,owsiankę,lub jakieś placuszki.Nie ma opcji abyście nie schudły,już niejedna osoba tak schudła,bez większych wysiłków.Pozdrawiam

Gość gość
Naciąganie ludzi i tyle , nie skuteczny .

Gość gość
ja mam chorą tarczycę i mam mniejszy apetyt, więc domówię jeszcze