Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamu

Bardziej jędrny biust

Polecane posty

Serdecznie witam wszystkich na forum. Przychodzę z prośba o porade i liczę na zrozmienie a nie wyśmianie:) Wiadomo jak to jest z wiekiem. Uroda już nie ta i sylwetka tez nie ta. A ja mam taką sytuację, że po raz drugi wychodzę za mąż no i chciałabym się troche upięknić:) Najbardziej zalezy mi na biuście, chciałabym żeby był bardziej jędrny a nie taki.. sflaczały (wybaczcie nie znajduje innego słowa żeby to opisać). Pewnie większość z was tu na forum jest młodsza i nie ma takich problemów ale może któras z was jednak słyszała o skutecznej metodzie. Jestem gotowa na poddanie sie jakimś zabiegom tylko zupełnie nie wiem jakim i gdzie. Mogę sie przejechać tam gdzie coś podobnego robią, mam elastyczną prace i troche pieniędzy odłożonych. Prosze o rade:)

Gość gość
A nosisz dobrze dobrane staniki? Śpisz w staniku?

nikt cie tutaj nie wyśmieje, po to są takie fora żeby sie wspierać a nie dołować, tak? :-) może poszukaj w jakimś nieodległym mieście dobrego salonu kosmetycznego i zobacz co mają w ofercie, gdzieniegdzie opisują dokładnie na stronie efekty zabiegów to sobie zobaczysz co by ci najbardziej odpowiadało. p.s gratulacje z okazji ślubu! :-)

Witaj! To dobrze, że chcesz zmienić to, z czego nie jesteś do końca zadowolona, ale zrób to przede wszystkim dla siebie, nie tylko dla przyszłego męża ;) Ze swojej strony proponuję Ci endermologię na biust. To coraz popularniejsza technika przeciwstarzeniowa, całkowicie zgodna z naturalnymi procesami zachodzącymi w organizmie, a więc bezpieczna i bezinwazyjna. W uproszczeniu rzecz ujmując, polega na masażu, który ujędrnia, uelastycznia, odżywia i dotlenia biust. Poprawia krążenie, a przez to nadaje piersiom atrakcyjny i zdrowy wygląd. W naszym salonie, Podgórskim Domu Urody w Krakowie, taki zabieg trwa zaledwie 20 minut, a efekty można obserwować w bardzo krótkim czasie po jego zakończeniu. Pod tym adresem możesz zapoznać się ze szczegółami: http://podgorskidomurody.pl/endermolift-lpg-endermologie/. W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości, służę pomocą.

Gość gość
A może spróbuj z tym kremem: https://frashe.pl/ ?? Podobno jest spoko, tylko trzeba regularnie nakładać i masować biust. Myślę że w ogóle masaże to są super jeśli chodzi o ukrwienie itd.