Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka ciągle prowadzi głośno prywatne rozmowy

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka z pracy potrafi niemal godzinami rozmawiać przez telefon na prywatne tematy tak że całe biuro to słyszy. Na uwagi nie reaguje. Co można z tym zrobić? Rozmowa z nią nie daje skutku, chodzenie w tej sprawie do szefowej też nie wchodzi w grę bo to i tak nic nie da.

Gość gość
U nas by ją wywalili a czemu szefowa nie reaguje? To rodzina?

Gość gość
Skoro lubi, to niech rozmawia. W czym problem ?

Gość gość
To nie rodzina, szefowa po prostu, jakby to powiedzieć, kompletnie nie nadaje się na to stanowisko i robi z firmy syf, ale to odrębna historia. A ta koleżanka miała mówione przez kilkoro współpracowników już wiele razy żeby tak nie robiła bo nikt nie chce słuchać o jej prywatnych sprawach, to po pierwsze, a po drugie w pracy to się pracuje. Tak naprawdę to ludzie z niej przez to trochę bekę mają, ale to jest też zwyczajnie irytujące takie trajkotanie, bo ona nawet nie stara się mówić cicho, wręcz przeciwnie. Macie jakieś pomysły by ją nauczyć kultury?

Gość gość
W tym problem że to przeszkadza innym, poza tym do pracy się przychodzi by pracować a nie prowadzić prywatne dyskusje. Każdy jak ma coś do załatwienia to albo szybko załatwia, albo wychodzi na chwilę do innego pomieszczenia by innym nie przeszkadzać. A ona oczywiście, prostaczka, non stop musi nawijać tak by wszyscy wokół słyszeli o jej życiowych perypetiach (które swoją drogą są jakąś totalną żałością).

Gość gość
@gość dziś a ja lubię se popiardywać pijąc piwko i oglądając filmy, nie wiem dlaczego szef mi na to nie pozwala :O